Görmedim dur abakyımMuneden önce tehdit ettiğim kişi geldi gormedinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim dur abakyımMuneden önce tehdit ettiğim kişi geldi gormedinmi
Yaksak kurtulamayız bizde yer etti artıkGöbek kendi kendini yakacak,biz de kurtulacagiz iste
İyi olmana sevindim ablacım bende iyiyim hamdolsun Allah razı olsun amin ins.Allah
GitmeliYaksak kurtulamayız bizde yer etti artık
Gitsin bir daha gelmesinGitmeli
Keşke yaGitsin bir daha gelmesin
çok Sagol canım. Rabbim sanada şifa versin inşallahOy kiyamam,sürer, kendimden biliyorum. Sonsuz şifa diliyorum kuzuya,sana da kolaylik♥
Geçmiş olsun canımİltihap var demek:/
Çok sağolunGeçmiş olsun kuzumya☹
Amin canımçok Sagol canım. Rabbim sanada şifa versin inşallah
Çok sağolun
Evde ye iç oturdan bu hale geldikKeşke ya
Aslında insan istese evde de spor yapar,Leslie meselaEvde ye iç oturdan bu hale geldik
Kesinlikle canım azim istek çok önemliAslında insan istese evde de spor yapar,Leslie mesela
Çabucak geçiyor üstelik,kadın konuşuyor ya,fark etmiyor insanKesinlikle canım azim istek çok önemli
Benim çocuk meseleside var versem çok güzel olucak olursa daha çok alırım çok müsait malesef vucudumÇabucak geçiyor üstelik,kadın konuşuyor ya,fark etmiyor insan
Motive et o zaman kendini,hamilelikte kilo hiç iyi değil,normal zamanda bile iyi değilBenim çocuk meseleside var versem çok güzel olucak olursa daha çok alırım çok müsait malesef vucudum
Aynen canım artık mutsuz olduğumu fark ediyorum kilomdan dolayı o yüzden kafada bitirip düzeni oturtmam lazım.Motive et o zaman kendini,hamilelikte kilo hiç iyi değil,normal zamanda bile iyi değil
Yaparsın o zaman ,önemli olan karar vermek zatenAynen canım artık mutsuz olduğumu fark ediyorum kilomdan dolayı o yüzden kafada bitirip düzeni oturtmam lazım.
Kilo problemin varsa birlikte diyet yapa.biliriz ben 27 kilo verdim 3 kiloya yakın geri aldım dünden beri yine dikkat ediyorum 1 günde -800 Gr vermişim canım boyun ve kilon kaç sende hazır hissediyorsan yarından itibaren dikkat et birlikte hedefe doğru gidelim olurmuBenim çocuk meseleside var versem çok güzel olucak olursa daha çok alırım çok müsait malesef vucudum
İnşallah canım yapıcam yapmam lazım ❤Yaparsın o zaman ,önemli olan karar vermek zaten
İnsallah canım, ben de inanıyorum sanaİnşallah canım yapıcam yapmam lazım ❤