- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
size taş falan düştü de mi yaptınız tarifDediğime ben bile ihtimal verip inanmadım ablada hani dedim belki bir taş maş falan düşmüştür kafaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size taş falan düştü de mi yaptınız tarifDediğime ben bile ihtimal verip inanmadım ablada hani dedim belki bir taş maş falan düşmüştür kafaya
Ne sandın cok mu kolay odun ateşinde şey ettik kaynattıkEneeem oda güzel urganik urganiiik
Fenaaa aklı sıra nereye çevirdi konuyuuubiz yapıyoruz bile isteye senin yapman için büyük çok büyük bişey lazımsize taş falan düştü de mi yaptınız tarif
En güzel sizin oranın diyolla:)Tabiki hayır nar ekşisi yaptık
Accik gonder benim kiz pek sever küçük tabağa kattirir parmaklar ekşi ekşiNe sandın cok mu kolay odun ateşinde şey ettik kaynattık
Ne yani yapamazmıyım sanıyorsun kendime Rakip görmüyorum sadeceFenaaa aklı sıra nereye çevirdi konuyuuubiz yapıyoruz bile isteye senin yapman için büyük çok büyük bişey lazım
Keşke sana yedirmezdim o minik kızına verirdim ama habibte teyzesindenAccik gonder benim kiz pek sever küçük tabağa kattirir parmaklar ekşi ekşi
Anşlaştık canımBenden 8 cm uzunsun 4 kilo fazlasin ikiside benden fazla anliycan tmm yarın güzel bir kahvaltıya başlıyoruz anlastikmi
Tabi cınııımmmNe yani yapamazmıyım sanıyorsun kendime Rakip görmüyorum sadece
Kızım yesin o daha önemli teşekkür ederiz teyzesiiiKeşke sana yedirmezdim o minik kızına verirdim ama habibte teyzesinden
İyi gecelerHayırlı geceler
Yarin insAllah canim bugun ilk gun halsizligi vardi normalde 3 gun oncesi baslar rahat rahat gecerdi bu sefer hepsi ilk gune toplanmis kahvaltiyi ev supurme isini kahveyi esim hazirladi hattaBirgaripanne tarifinizi ne zaman yapacaksınız
Ahahahahahah
Ahahahahahah
İyi geceler
Günaydıngünaydın