- 24 Eylül 2018
- 98.423
- 294.873
- 698
Ben de,ama canım istiyor birazcıkBayağıdır börek yemedim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de,ama canım istiyor birazcıkBayağıdır börek yemedim ama
AynenGeç kaldım olan olmuş
5+1Belediye yikima geldi,göbek üstüne benzin döktü, yakacaktı kendini
Canimmmmm
Yazık kıymasın kendine neticede içli dışlı olmuşsunuzBelediye yikima geldi,göbek üstüne benzin döktü, yakacaktı kendini
Allah tamamına erdirsin ne diyelim:)Amin Allah razı olsun henüz düğün yapılmadı sadece resmi nikah oldu damat uzman çavuş olduğu için lojman verilecekmis resmi nikah yapmak zorunda kaldılar kız bizde
Hosgeldin canımCanimmmmm
Kıysın srfszYazık kıymasın kendine neticede içli dışlı olmuşsunuz
Amin ins Allah canımAllah tamamına erdirsin ne diyelim:)
Şikâyet edelimBelki kaçak kat çıkmıştır
NasılsınAmin ins Allah canım
Hoş buldum ablacım bugün nasılsın bakalımHosgeldin canım
Keşke öyle kolay olsaŞikâyet edelim
Önce o kıysın işe yarıyorsa yakarım göbeği ulennnnnKıysın srfsz
İyiyim pikniğe gittim aç geri geldim şimdi yemek yedim gözlerime fer geldi bugün neler yaptınız ne var ne yok beni arayan soran oldumuNasılsın
İyiyim canım şükür,geldim sohbete güzel guzel sen nasılsın? Nikah hayırlı olsun şimdiden,Allah gecim versinHoş buldum ablacım bugün nasılsın bakalım
Göbek kendi kendini yakacak,biz de kurtulacagiz isteÖnce o kıysın işe yarıyorsa yakarım göbeği ulennnnn
İyi olmuş değişiklikİyiyim pikniğe gittim aç geri geldim şimdi yemek yedim gözlerime fer geldi bugün neler yaptınız ne var ne yok beni arayan soran oldumu
İyi olmana sevindim ablacım bende iyiyim hamdolsun Allah razı olsun amin ins.Allahİyiyim canım şükür,geldim sohbete güzel guzel sen nasılsın? Nikah hayırlı olsun şimdiden,Allah gecim versin
Muneden önce tehdit ettiğim kişi geldi gormedinmiİyi olmuş değişiklik
Mune geldi seni sordu bizde henüz gelmedi dedik