- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.165
- 698
Önce beğenmedim attım sonra gülücük attım anlasin diyeMesajını beğenmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce beğenmedim attım sonra gülücük attım anlasin diyeMesajını beğenmedi
Bu baş neleri kaldırdı bir bilsen aheeyyy aheeeyyyAman illahlah etmişiz zaten. Bin türlü sıkıntı. Benim başım kaldırmaz
Ben hiç izlemedim :)Tanıtımlarda,capslarda falan denk geliyorum:)Aman illahlah etmişiz zaten. Bin türlü sıkıntı. Benim başım kaldırmaz
Aman Allah alsin bendenBen hiç izlemedim :)Tanıtımlarda,capslarda falan denk geliyorum:)
Normalde izlesen o kapslere daha çok gülersinBen hiç izlemedim :)Tanıtımlarda,capslarda falan denk geliyorum:)
Bizde tv akşam haberlerine kadar açılmıyor ondan saatini bile bilmem:)Normalde izlesen o kapslere daha çok gülersin
Evde izleyen var galibaAman Allah alsin benden
Daha fazlasına gerek yok. Ne diyor biliyor musun? Sakarya şiirinde necip fazıl "Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya"Bu baş neleri kaldırdı bir bilsen aheeyyy aheeeyyy
Annem izlerEvde izleyen var galiba
İyidir minnoş masterchaf izliyorum senden naberNevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis Blue_Peri @pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 @Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir @Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana @sena zeynep E Efruzi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
Allah yardımcın olsun:)Annem izler
Sen olmuşsun masterchef o da neymiş. Onlar seni izlesinİyidir minnoş masterchaf izliyorum senden naber
Amin. Hepimizin :)Allah yardımcın olsun:)
Tatlı nerede tatlıİyidir minnoş masterchaf izliyorum senden naber
Hiç valla dua etsinler beni daha tanımıyo onlarSen olmuşsun masterchef o da neymiş. Onlar seni izlesin
ocahta yemeğam vaardaaa ben kaciyom pardon gidiyomTatlı nerede tatlı
Bu saatte ne yemegi kizHiç valla dua etsinler beni daha tanımıyo onlar
ocahta yemeğam vaardaaa ben kaciyom pardon gidiyom
Eşim evde yokken bizde akşamları açılmaz ben telefondan bakıyorum genelde haberlereBizde tv akşam haberlerine kadar açılmıyor ondan saatini bile bilmem:)
Sıkıştım cevap veremiyorum yemeğiBu saatte ne yemegi kiz
Evet hatta kitabini almayi dusunuyorum daha once yazarim bir kitabini okumustum begenmistim bunuda merak ettim simdi :)Bende onu izledim ve çok beğendim:)
İnşaallah böyle güzel devam eder:)
Nevo abla anladı çaktırma kaciyomBu saatte ne yemegi kiz