- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
İnşallah iyi haberlerle jennamDaha iyiyim canım,bugün röntgen ve ultrason için gideceğim,bakalim. Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah iyi haberlerle jennamDaha iyiyim canım,bugün röntgen ve ultrason için gideceğim,bakalim. Sen nasılsın?
Dün akşam bi igne yedim. Çok şükür iyiyim şimdi sen nasılsın canımnasıl oldunuz canım
Doktor ne dediDaha iyiyim canım,bugün röntgen ve ultrason için gideceğim,bakalim. Sen nasılsın?
Amin kuzum,sagolasinİnşallah iyi haberlerle jennam
çok şükür... geçsin gitsin valla herkesten bu kara bulutlarDün akşam bi igne yedim. Çok şükür iyiyim şimdi sen nasılsın canım
Röntgen ve ultrason istedi canım,4e kadar çalışıyorlar diye bugüne kaldı çekimler. Sana da tekrar geçmiş olsunDoktor ne dedi ❤
İnşaallah canım.çok şükür... geçsin gitsin valla herkesten bu kara bulutlar
Bizi de buldu o kara bulutlarçok şükür... geçsin gitsin valla herkesten bu kara bulutlar
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallahRöntgen ve ultrason istedi canım,4e kadar çalışıyorlar diye bugüne kaldı çekimler. Sana da tekrar geçmiş olsun
artık herşeyden korkar oldumBizi de buldu o kara bulutlar
Amin canım,Allah sağlık versin hepimizeHayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤
Sagol canım. Sanada geçmiş olsun
Benim kardeşim ve eşi pozitif,o kadar dikkat ederken hem de /artık herşeyden korkar oldum
birde gelecek ay tüp bebeğe başlayacam ama bazen diyorum eminmisin baloncuk
doktorlrda sürekli hasta
Allah yüzünüzü güldürsün. Bende geçen sene tedavi görmüştüm. Bu seneye kalsaydı, çocukla zor olurdu. Herşeyin hayırlısı canımartık herşeyden korkar oldum
birde gelecek ay tüp bebeğe başlayacam ama bazen diyorum eminmisin baloncuk
doktorlrda sürekli hasta
ayy çok geçmiş olsun... en kısa sürede atlatsınlar inşallah jennamBenim kardeşim ve eşi pozitif,o kadar dikkat ederken hem de /
aaaaaaaa ciddimiiiii.. kavuştunmuAllah yüzünüzü güldürsün. Bende geçen sene tedavi görmüştüm. Bu seneye kalsaydı, çocukla zor olurdu. Herşeyin hayırlısı canım
Sağol kuzum,valla ben çözemedim. Aynı arabada geldik,aynı odada oturduk saatlerce,şu an için bende yok ,ama bilmiyorum sonra ne olurbayy çok geçmiş olsun... en kısa sürede atlatsınlar inşallah jennam
benim eniştemde hiç bir semptom yok... herşey iyi.. ameliyat olacak.. olmadan rutin olarak yapıyorlarmış covid testi burda
pozitif çıktı 10 gün önce.. ameliyat iptal oldu.. 10 gündür karantinada ama hala herhangi bir belirtisi yok
kokusu alıyor burnu tıkalı değil öksürmüyor halsiz değil.. ilginç yani
 sağ salim atlatsınlar.Benim kardeşim ve eşi pozitif,o kadar dikkat ederken hem de /
ayy Allah korusun jennamSağol kuzum,valla ben çözemedim. Aynı arabada geldik,aynı odada oturduk saatlerce,şu an için bende yok ,ama bilmiyorum sonra ne olurb
Allah yüzünüzü güldürsün. Bende geçen sene tedavi görmüştüm. Bu seneye kalsaydı, çocukla zor olurdu. Herşeyin hayırlısı canım
Benim ikisi de tüp bebekaaaaaaaa ciddimiiiii.. kavuştunmu