- 21 Ocak 2018
- 8.359
- 20.627
- 348
- 32
Evet degisik bir konu cok begendim bence begenmeyecek azdir hani:)Herkes atmış ilk bölümümü çok begenılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet degisik bir konu cok begendim bence begenmeyecek azdir hani:)Herkes atmış ilk bölümümü çok begenılmış
Ezgi Mola'yı çok beğendim çok zıt bir karekter oynamış:)Evet hatta kitabini almayi dusunuyorum daha once yazarim bir kitabini okumustum begenmistim bunuda merak ettim simdi :)
Beni iyi taniyosunSıkıştım cevap veremiyorum yemeği
Evet diger kiz mervede komik rollerdeydi ikiside hatta cogu oyuncu cok iyi oldugu icin cok kaliteli olmus :)Ezgi Mola'yı çok beğendim çok zıt bir karekter oynamış:)
Aynen İnci'yi de çok sevimli buldum:)Umarım böyle gider:)Evet diger kiz mervede komik rollerdeydi ikiside hatta cogu oyuncu cok iyi oldugu icin cok kaliteli olmus :)
Bende boyle seyleri yani terapi tarzi kitaplari okumayi cok seviyorum kendi yaptigim bazi seyleri farketmemi sagladi bu dizidede cocukluk tramvalarini falan gosteriyor ya ogrenecek cok sey var :)Aynen İnci'yi de çok sevimli buldum:)Umarım böyle gider:)
Çocuk gelişimi ve psikolojisinin sonuçları en sevdiğim konu:)
Aynen canım ben de çok severim:)Bende boyle seyleri yani terapi tarzi kitaplari okumayi cok seviyorum kendi yaptigim bazi seyleri farketmemi sagladi bu dizidede cocukluk tramvalarini falan gosteriyor ya ogrenecek cok sey var :)
Ablasının kuzusuElhan ablaaaaa
Abla yasaklar gelirsr lazım olur diye topluyoruz her yerdenAblasının kuzusu
Az önce mesaj yazacaktım sana bir şeyler girdi araya unuttum yazmayı
Şey diyecektim eşinle mühimmatlari toplamışsiniz. Kış hazırlığı gibi gazoz stokları da tamam gibi di mi....
Kolonya ile karıştırdın sanirimAbla yasaklar gelirsr lazım olur diye topluyoruz her yerden
Tatlım iki kere niyet ettim aldım labne iki kere ama nasıp olmadı buseferde katılasın gelmedi hevesim kaçtı.Nevreste Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis Blue_Peri @pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra Jenna16 @Gulumse25 @Zipzip- @Eliff Eylull C A N O @Evva ahir @HanimKelesimiGetir @Dediyy @karamel delisi T Tatlianne20 @Nana @sena zeynep @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber
Alem luppo biriktirir habiptem gazozAbla yasaklar gelirsr lazım olur diye topluyoruz her yerden
Alem luppo biriktirir habiptem gazoz
Ben de dolabı yeşil / kırmızı biber...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hünerli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın:)Günaydın
Hayırlı sabahlar ❤
nasıl oldunuz canımGünaydın
Hayırlı sabahlar ❤
jennam sen nasılsın oldun nasıl hissediyorsun kendiniGünaydın:)
Daha iyiyim canım,bugün röntgen ve ultrason için gideceğim,bakalim. Sen nasılsın?jennam sen nasılsın oldun nasıl hissediyorsun kendini
daha iyimisin