- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Siz bebelere dişsiz ninelere puding yapın meydan bize kalsınCidden pudingler yarışıyor oldu ha
4.Hafta tuzlular derken hamurişi pasta tarzı tuzlular mı olacak ona göre tarif bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bebelere dişsiz ninelere puding yapın meydan bize kalsınCidden pudingler yarışıyor oldu ha
4.Hafta tuzlular derken hamurişi pasta tarzı tuzlular mı olacak ona göre tarif bakayım
Oda çok fena geliyor ciddi hazırlanıyor yandınızSiz bebelere dişsiz ninelere puding yapın meydan bize kalsın
Ne pişirecek bizeOda çok fena geliyor ciddi hazırlanıyor yandınız
Düşün bugün hazırladı ,daha dolapta bekleyecekNe pişirecek bize
Portakal yokmuş bende hazır portakal suyundan yaparım dedim bugün sebze haline portakal gelmiş Allah'ın sevilen kuluyum yarın malzememi alırsam yaparım çarşamba sunuma geçerim 1 gece dinlenmesi lazımOda çok fena geliyor ciddi hazırlanıyor yandınız
He görmüştüm sunum yapana kadar sabrede bilirse niye dolapta beklemek zorunda diye kendini yiyorduDüşün bugün hazırladı ,daha dolapta bekleyecek
Oooo çok iyi olmuş Senin tarifte ilk yapılacak ve çok güzelPortakal yokmuş bende hazır portakal suyundan yaparım dedim bugün sebze haline portakal gelmiş Allah'ın sevilen kuluyum yarın malzememi alırsam yaparım çarşamba sunuma geçerim 1 gece dinlenmesi lazım
Bazı aşamalarını gördüm güzel olmuşHe görmüştüm sunum yapana kadar sabrede bilirse niye dolapta beklemek zorunda diye kendini yiyordu
Neyapiyonuzki geneBazı aşamalarını gördüm güzel olmuş
naynnn nana naaaynnn karıştırma kendinle ,cevirdigin gazlar işte gelir boyle seni gazlaaaaarBen kendimden çok emindim yaparım direkt tutar diye ama kesin blue peri ah etti bana hep ondan
O yapsın bize renkli puding
Biz dün gece labnenin çayını içtik puding de yemişiz cokmupudingler sufleler havada uçusmuş labneli puding
Vaybeee labne nelere kaadirmis biz kiymetini bilememisizBiz dün gece labnenin çayını içtik puding de yemişiz cokmu
Sütlü çay var labneli niye olmasınBiz dün gece labnenin çayını içtik puding de yemişiz cokmu
Ne yaramazlık yapmış yinenaynnn nana naaaynnn karıştırma kendinle ,cevirdigin gazlar işte gelir boyle seni gazlaaaaar
Boyundan büyük gazlar çeviriyor ondan ne olcakNe yaramazlık yapmış yine
Bu işler spor yapıp kilo vermeye benzemez biraz yetenek lazım kaptanimBen kendimden çok emindim yaparım direkt tutar diye ama kesin blue peri ah etti bana hep ondan
O yapsın bize renkli puding