Bugün yine farklı bir tarif denendi ve tuttu:)Gelecek bakalımAma senin farklı biraz:)Suanlik beceremedim
Yokmu başka güzel yapan onlarada puding iddialı diye kandırsaydık
Bulmak lazım birilerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yine farklı bir tarif denendi ve tuttu:)Gelecek bakalımAma senin farklı biraz:)Suanlik beceremedim
Yokmu başka güzel yapan onlarada puding iddialı diye kandırsaydık
Bizim ev esiyor merkez yanıyordur:)Bizim esmiyor
İncir topluyoz canim ihracatGeçmiş olsun dikkat et kendine ne üzerine iş yapıyorsunuz tarlada
Tabi zor olur demekki lodos varmıs burada tok esintiKız bugün zor topladik incirleri cekemiyosun dalları ucuyo
Hamile ya ondan öyle hissediyor, ayaklarım biz kesti benimKız bugün zor topladik incirleri cekemiyosun dalları ucuyo
Birazdan gelirAçtım konumu
puding miBugün yine farklı bir tarif denendi ve tuttu:)Gelecek bakalımAma senin farklı biraz:)
Bulmak lazım birilerini
Ne güzel vallaBizim ev esiyor merkez yanıyordur:)
Evet 3 tane geldi gördün mü:)puding mi
Valla oyle camları kapiyoz artik kiza hirka giydiriyomHamile ya ondan öyle hissediyor, ayaklarım biz kesti benim
Gece her yeri kapatıyorum:)Ne güzel valla
Şanslısınız
daha gitmedim yeni aldim telefonu kizdanEvet 3 tane geldi gördün mü:)
Dışarı çıkınca herkes uzun kollu giyiyor:)Valla oyle camları kapiyoz artik kiza hirka giydiriyom
Kız benim evim çok sıcak oluyor 4. Kat üstte çatı var bütün gün 3 cepheden güneş alıyorHamile ya ondan öyle hissediyor, ayaklarım biz kesti benim
Allah kolaylık versin iyi misin şimdi kafan ağrıyor mu ?İncir topluyoz canim ihracat
Ben nerde kapı pencere varsa hepsini açıyorum yine banamısın demiyor. Klima açık 24 saatGece her yeri kapatıyorum:)
Bizim artık serin:)Ben nerde kapı pencere varsa hepsini açıyorum yine banamısın demiyor. Klima açık 24 saat
Ben kendimden çok emindim yaparım direkt tutar diye ama kesin blue peri ah etti bana hep ondanBugün yine farklı bir tarif denendi ve tuttu:)Gelecek bakalımAma senin farklı biraz:)
Bulmak lazım birilerini