- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde geçen sene takıldı klima yoksa mümkün değil oturulmuyor evin içindeBen nerde kapı pencere varsa hepsini açıyorum yine banamısın demiyor. Klima açık 24 saat
Darısı bize artıkBizim artık serin:)
Sağol canım iyi kafam ceviz var sadece anlimdaAllah kolaylık versin iyi misin şimdi kafan ağrıyor mu ?
İncir çok severim mor mu yeşil mi topluyorsunuz
Siz nerde yaşıyorsunuz?Aynen benimde geçen sene takıldı klima yoksa mümkün değil oturulmuyor evin içinde
Hadi bakalım ,patentimizi de yazdimBirazdan gelir
Dışarısı serin ama dikkat et üşütme bu dönemdeKız benim evim çok sıcak oluyor 4. Kat üstte çatı var bütün gün 3 cepheden güneş alıyor
Yaa kıyamamSağol canım iyi kafam ceviz var sadece anlimda
Siyah incir deniyo bizde ona siyah ihracat oluyo tırlarla dis ülkeye
Bursa da bizde nem var urfanın sıcagı da hiç çekilmezSiz nerde yaşıyorsunuz?
Biz urfada oturuyoruz.
İlk sen yaptınHadi bakalım ,patentimizi de yazdim
herkes öğrendi bursada oturdugumuzu burdaSiz nerde yaşıyorsunuz?
Biz urfada oturuyoruz.
Bugün düne oranla daha güzel bizim evin içindeki hava yetiyor çocuklar küçük diye tam camda acılmıyor anca onlar uyuduğunda.Dışarısı serin ama dikkat et üşütme bu dönemde
Patates salatası hariç ne isterseniz :)Cidden pudingler yarışıyor oldu ha
4.Hafta tuzlular derken hamurişi pasta tarzı tuzlular mı olacak ona göre tarif bakayım
Güzel oldu yaaİlk sen yaptın
Dogrudur. Urfa bugun 37 derece gösteriyor. Yine sıcaklık düşmüşBursa da bizde nem var urfanın sıcagı da hiç çekilmez
Şimdi bu sufleyi nereden buluruzGüzel oldu yaa
Yarışma yapıyoruz:)Kızlar ben hiçbişey anlamadım okudum okudum ama merak ettim konuyu okıyım dedim hala basmadı kafam ne yapıyoruz tam olarak
Emeğine sağlıkGüzel oldu yaa