- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Görmezden geldim nevros, arada kızgın işareti görünce diyom aha peri diyeBen arkandayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmezden geldim nevros, arada kızgın işareti görünce diyom aha peri diyeBen arkandayım
Zipzip- kaptanım arkadaş parmak kaldırıyor maruzatı varmışHep o kaşınıyo ama onu kaptanima şikayet edecem 8 ayda 25 kilo nasıl verilir döksün ortaya 250 Gr kilo vermiş hava atıyor yemeğe gelince fısssss
Anladım canımYa misafiri var yada bir yere gitti:)
Peki öyle olsunBende Blue_Peri ninndağ gibi arkasındayım gorkma kız yanliz.degilsin
Bikere okadar belliki beni görmezden gelmediği olaylara yakın cevaplar veriyorsun nana hanımGörmezden geldim nevros, arada kızgın işareti görünce diyom aha peri diye
Var mi nevrosÖneride bulunayım mı:)
Korkmuyorum caniiim sağolasın ben kendim bile yeterim onaBende Blue_Peri ninndağ gibi arkasındayım gorkma kız yanliz.degilsin
Etimegi serbetleyip üzerine labne sursun üzerine kakaolu krem santiyle süsleme yapsın onuda yapamazsa daha ne diyimÖneride bulunayım mı:)
Bak bak yine yazdigima bir cevap nerden bileyim yeni almadığınıBiri periye ulastirsin, göz ardı ettikdiye gormeyek mi
oh oldu ona ohhhhhhYok artık
Hayırlı akşamlar tarifimi yaparken ben
Bana biseymis olmuş anlamadim gayet sapa sağlam ayaktayim ne iciyon giii banada veroh oldu ona ohhhhhh
oh oldu ona ohhhhhh
Yanında bile yatmamYemede yanında yat