Siz yakın mısınız?Otur oturduğun yerde
Bizim burası çok esiyo üşüyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yakın mısınız?Otur oturduğun yerde
İyiydiyelim iyi oluruz sanirim bugun tarlaya gittik kafama çengel düştü ceviz kadar sisti ayagim takildi tökezlendim bacaklarim mor daha ne olsunİyidir sen nasılsın
Iyiyim nevros bugün tatlımın provasını yaptım pek olmadı, kapata döndüNasılsın güzelim
Pudingler yarışıyor yarışmasını gördün mü
Araban varsa yarım saat yoksa 2vesait canimSiz yakın mısınız?
Geçmiş olsun canım benimAllah yardımcın olsun işiniz zor:)İyiydiyelim iyi oluruz sanirim bugun tarlaya gittik kafama çengel düştü ceviz kadar sisti ayagim takildi tökezlendim bacaklarim mor daha ne olsun
Nevros bizim bursadalarSiz yakın mısınız?
Olmadı mı diyorsun:)Iyiyim nevros bugün tatlımın provasını yaptım pek olmadı, kapata döndü
Görmem mi, daha bunun 5 e kadar yolu var
Sağol canim inşallah buda gecerGeçmiş olsun canım benimAllah yardımcın olsun işiniz zor:)
Keşke yakın olsaydınız :)Neyse sağlık olsunAraban varsa yarım saat yoksa 2vesait canim
Çok şükür elimizden geleni yapıyoruz yolunda olsun diye sen napıyorsun nasıl gidiyorWunderLost bugün her şey yolunda mı
Geçer unutursun inşaallahSağol canim inşallah buda gecer
Keske burası da esseOtur oturduğun yerde
Düzelir inşaallah:)Çok şükür elimizden geleni yapıyoruz yolunda olsun diye sen napıyorsun nasıl gidiyor
Suanlik beceremedimOlmadı mı diyorsun:)
Başka bakalım istersen:)
Yok 3 fasulyemiz tarif istedi sadece onlara verdim
Bizimde esiyor:)Keske burası da esse
Geçmiş olsun dikkat et kendine ne üzerine iş yapıyorsunuz tarladaİyiydiyelim iyi oluruz sanirim bugun tarlaya gittik kafama çengel düştü ceviz kadar sisti ayagim takildi tökezlendim bacaklarim mor daha ne olsun
Kız bugün zor topladik incirleri cekemiyosun dalları ucuyoKeske burası da esse
Bizim esmiyorBizimde esiyor:)
Cemiyeti kurmaya başladıkEvet Bursalılar çoğalıyor