Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Süper yapmış tatalısını ilk geldiğinde ben hiç bilmem diyordu bide Zipzip- öyleydi demi usta olmaya başladın sende
İnsan yaptıkça öğrenir.ablacim uzaktan gordukce değil benim elimden her iş gelir ama sunuma bu kadar önem vermezdim işin doğrusu burda öğrenmiş oldum

İnsan yaptıkça öğrenir.ablacim uzaktan gordukce değil benim elimden her iş gelir ama sunuma bu kadar önem vermezdim işin doğrusu burda öğrenmiş oldum

Kesinlikle ben bile neler öğrendim burada,sunumda çok önemli helede msafiri varsa daha detaylı hazırlıyırsun herşeyi.

Zipzip- tebrikler canim pastan cok guzeldi zaten
Teşekkür ederim canım
Zipzip- kuzuuum tebrik ederim balimmm
tesekkur ederim canım ❤❤
Tesekkur ederim canim
Zipzip- tebrik ederim canısı
tesekkur ederim ablacim
Zipzip- kaptanim kutlama.baslamiş.burda nirdesin
geldim geldim burdayım
Süper yapmış tatalısını ilk geldiğinde ben hiç bilmem diyordu bide Zipzip- öyleydi demi usta olmaya başladın sende
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorum
Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye
Sagolsunlar destek oldular
Ozellkikle ben yapamam dedikce NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hep destek oldu
Canfeb in de katkisi var onuda unutmayayim

Yaptıkça alışacaksın zaten,destek almanda süper olmuş,valla ben çok beğendim tatlıyı ellerine sağlık olsun kuzum

Yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana Zipzip- kaptanim zatın sen dururken 1. Olmak yakişmazdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…