• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
22 yarışmacımı olur ya şunu 10 yapsanıza çıldırıyorum
bore.gif

Yaa😍Nasılsın tatlım :KK60: :KK74:
Allak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...o_O

Allak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...o_O
Allah kolaylık versin ablacım işiniz zor🤷‍♀️

Allah kolaylık versin inşallah canım,bu sene çok garip bir sene zaten 🤷🏼‍♀️

Bende şimdi ders programı yaptım gözlerim belerdi :KK57: kutuları tukenmezle içlerini kurşun kalemle yazdım dünden beri kaç kez değişti...Allah öğretmenlerin de yardımcısı olsun
Şöyle bir baktım da günde iki kez eba dan ders var atıyorum bir ders zoomdan ikinci ders eba dan nasıl yetişecek bu çocuklar ordan burdan girmeye koca gün bilgisayar telefon başında olacaklar hem :(

Back