Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazozcuğum
Bu hafta o kadar olmayacak22 yarışmacımı olur ya şunu 10 yapsanıza çıldırıyorum![]()
Allak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...YaaNasılsın tatlım
![]()
![]()
Allah kolaylık versin ablacım işiniz zorAllak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...![]()
Allah kolaylık versin inşallah canım,bu sene çok garip bir sene zatenAllak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...![]()
Bende şimdi ders programı yaptım gözlerim belerdiAllak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...![]()
Nuri desen anlardım da gazozcugum neGazozcuğum![]()
Gazozdan şey ettimNuri desen anlardım da gazozcugum ne![]()
DemiHiç bizim olmamıştı ki![]()
Kardeş kardeş ilerliyoruz seninle oda güzelDemiO yüzden koymuyor aha haa