Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazozcuğum
Kısaca tebessüm sebebim
YaaNasılsın tatlımKısaca tebessüm sebebim
Bu hafta o kadar olmayacak22 yarışmacımı olur ya şunu 10 yapsanıza çıldırıyorum
Allak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...YaaNasılsın tatlım
Allah kolaylık versin ablacım işiniz zorAllak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...
Allah kolaylık versin inşallah canım,bu sene çok garip bir sene zatenAllak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...
Bende şimdi ders programı yaptım gözlerim belerdi kutuları tukenmezle içlerini kurşun kalemle yazdım dünden beri kaç kez değişti...Allah öğretmenlerin de yardımcısı olsunAllak bullak desem az gelir...okul müdürünun sürekli program yapıp tekrar değiştirmesi gına getirdi... Eba dersleri kaldıramadı..zoomlarla uğraşıp duruyoruz. Dersler canlı uzaktan yapılmaya karar verildi en son kuzum...anlamaya çalışıyorum uzun oldu biraz...
Nuri desen anlardım da gazozcugum neGazozcuğum
Gazozdan şey ettim etmesemiydimNuri desen anlardım da gazozcugum ne
iyi şey ettinGazozdan şey ettim etmesemiydim
Hiç bizim olmamıştı ki1. Lik elden gidiyeeeyyhhh
Demi O yüzden koymuyor aha haaHiç bizim olmamıştı ki
Kardeş kardeş ilerliyoruz seninle oda güzelDemi O yüzden koymuyor aha haa