- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Incirler bitsinde senide bekliyoruz yarismaya :)))İste kimin kaptani ayni bana benzemis.1.cilikte
Tesekkur ederim canimtebrik ederim kaptanim Zipzip-
Sağol canım ikinci tek başıma olmak isterdim ama Brownie sağolsun akraba olduk kendisiyle dip dibe götürdükGulumse24 Senide tebrik ederim canım
Tebrikler canımTeşekkür ederim canım
tesekkur ederim canım ❤❤
Tesekkur ederim canim
tesekkur ederim ablacim
geldim geldim burdayım
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorum
Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye
Sagolsunlar destek oldular
Ozellkikle ben yapamam dedikce Nevreste hep destek oldu
@Canfeb in de katkisi var onuda unutmayayim
Demekki yeteneği fark etmişsin bendende biseyler olurmuTebrikler canım
İyi ki seni bırakmadım yapıştım yakana
Olmasan burada işin olmazdıDemekki yeteneği fark etmişsin bendende biseyler olurmu
Tesekkur ederim abla iyi ki birakmamissinTebrikler canım
İyi ki seni bırakmadım yapıştım yakana
İnşaallah normal yarışmalarımızda yine kazanırsınTesekkur ederim abla iyi ki birakmamissin
Bugün tarifimi yaparım nasıl olsa 1. OlucamOlmasan burada işin olmazdı
Insallah abla yarismalara katilmaya devam edeceğimİnşaallah normal yarışmalarımızda yine kazanırsın
Normale dönelim artık bu son labne alışım olur ins Allah aldiklarimi hediye olarak geri gonderseler bariİnşaallah normal yarışmalarımızda yine kazanırsın
Sana özel buldum o tarifi ve iddialı buluyorumBugün tarifimi yaparım nasıl olsa 1. Olucam
İnşaallah şampiyonInsallah abla yarismalara katilmaya devam edeceğim
Vayyyyy vayyyyy kim tutar seniInsallah abla yarismalara katilmaya devam edeceğim
Bu hafta son canım artık ne zaman gelirseAma çok sürmez yine gelirNormale dönelim artık bu son labne alışım olur ins Allah aldiklarimi hediye olarak geri gonderseler bari
Çok beklersinIncirler bitsinde senide bekliyoruz yarismaya :)))
Teşekkür ederim canım
tesekkur ederim canım ❤❤
Tesekkur ederim canim
tesekkur ederim ablacim
geldim geldim burdayım
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorum
Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye
Sagolsunlar destek oldular
Ozellkikle ben yapamam dedikce Nevreste hep destek oldu
@Canfeb in de katkisi var onuda unutmayayim