Kazen kovarsa giderimNasılsın özledimSeni görmekte nevom @Kazen seni buradan emekli edene kadar bırakmıycak anlaşılan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen kovarsa giderimNasılsın özledimSeni görmekte nevom @Kazen seni buradan emekli edene kadar bırakmıycak anlaşılan
Ben bilmem Kazen bilirOylama bittimi yada 2. bildirim olacakmi
Benim için 2.likte olur kaptanimla bi sana bi bana yaparız hediyeyiBen bilmem Kazen bilir
2. Kutlamaya Başlimmi o vakitBitti bitti
İnsan yaptıkça öğrenir.ablacim uzaktan gordukce değil benim elimden her iş gelir ama sunuma bu kadar önem vermezdim işin doğrusu burda öğrenmiş oldumSüper yapmış tatalısını ilk geldiğinde ben hiç bilmem diyordu bide Zipzip- öyleydi demi usta olmaya başladın sende
İnsan yaptıkça öğrenir.ablacim uzaktan gordukce değil benim elimden her iş gelir ama sunuma bu kadar önem vermezdim işin doğrusu burda öğrenmiş oldum
Teşekkür ederim canımZipzip- tebrikler canim pastan cok guzeldi zaten
tesekkur ederim canım ❤❤Zipzip- kuzuuum tebrik ederim balimmm
Tesekkur ederim canimTebrikler kaptan Zipzip-
tesekkur ederim ablacimZipzip- tebrik ederim canısı
geldim geldim burdayımZipzip- kaptanim kutlama.baslamiş.burda nirdesin
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorumSüper yapmış tatalısını ilk geldiğinde ben hiç bilmem diyordu bide Zipzip- öyleydi demi usta olmaya başladın sende
Teşekkür ederim canım
tesekkur ederim canım ❤❤
Tesekkur ederim canim
tesekkur ederim ablacim
geldim geldim burdayım
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorum
Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye
Sagolsunlar destek oldular
Ozellkikle ben yapamam dedikce Nevreste hep destek oldu
Canfeb in de katkisi var onuda unutmayayim
Yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana Zipzip- kaptanim zatın sen dururken 1. Olmak yakişmazdi banaTeşekkür ederim canım
tesekkur ederim canım ❤❤
Tesekkur ederim canim
tesekkur ederim ablacim
geldim geldim burdayım
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorum
Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye
Sagolsunlar destek oldular
Ozellkikle ben yapamam dedikce Nevreste hep destek oldu
Canfeb in de katkisi var onuda unutmayayim
Tesekkur ederim ablacim begenmene cok sevindimYaptıkça alışacaksın zaten,destek almanda süper olmuş,valla ben çok beğendim tatlıyı ellerine sağlık olsun kuzum
Yardimci oldun tabi ki keki yakmadan pisirdimYardımcı ola bildiysem ne mutlu bana Zipzip- kaptanim zatın sen dururken 1. Olmak yakişmazdi bana
Tesekkur ederim ablacim begenmene cok sevindim
Kedi uzanamadigi cigere mındar dermiş hesabı anla işteYardimci oldun tabi ki keki yakmadan pisirdim
Aaa niye oyle diyorsun birincilik herkese cok yakisir
Teşekkür ederim canım ❤❤Zipzip- Tebrik ederim canım