• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Süper yapmış tatalısını ilk geldiğinde ben hiç bilmem diyordu bide :KK200: :KK200: Zipzip- Zipzip- öyleydi demi usta olmaya başladın sende
İnsan yaptıkça öğrenir.ablacim uzaktan gordukce değil benim elimden her iş gelir ama sunuma bu kadar önem vermezdim işin doğrusu burda öğrenmiş oldum

İnsan yaptıkça öğrenir.ablacim uzaktan gordukce değil benim elimden her iş gelir ama sunuma bu kadar önem vermezdim işin doğrusu burda öğrenmiş oldum

Kesinlikle ben bile neler öğrendim burada,sunumda çok önemli helede msafiri varsa daha detaylı hazırlıyırsun herşeyi.

Zipzip- Zipzip- tebrikler canim pastan cok guzeldi zaten :KK19: :sampiyon::KK9:
Teşekkür ederim canım 🥰🥰
Zipzip- Zipzip- kuzuuum tebrik ederim balimmm:sampiyon::KK36::KK73:
tesekkur ederim canım ❤❤
Tesekkur ederim canim 🥰🥰
Zipzip- Zipzip- tebrik ederim canısı :KK200:
tesekkur ederim ablacim 🥰🥰
Zipzip- Zipzip- kaptanim kutlama.baslamiş.burda nirdesin :sampiyon: :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
geldim geldim burdayım:-)
Süper yapmış tatalısını ilk geldiğinde ben hiç bilmem diyordu bide :KK200: :KK200: Zipzip- Zipzip- öyleydi demi usta olmaya başladın sende
Ablacim gercekten yapmayi bilmiyordum halende bilmiyorum
Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye :-)
Sagolsunlar destek oldular🥰🥰🥰
Ozellkikle ben yapamam dedikce Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hep destek oldu
Canfeb Canfeb in de katkisi var onuda unutmayayim 🥰🥰🥰

Teşekkür ederim canım 🥰🥰
tesekkur ederim canım ❤❤

Tesekkur ederim canim 🥰🥰

Pastanin kekini pisirirken Gulumse24 Gulumse24 ve E Elif_Eylul e kac defa sordum pismis midir diye :-)
Ozellkikle ben yapamam dedikce Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hep destek oldu

Yaptıkça alışacaksın zaten,destek almanda süper olmuş,valla ben çok beğendim tatlıyı ellerine sağlık olsun kuzum :KK200: :KK200:

Teşekkür ederim canım 🥰🥰
tesekkur ederim canım ❤❤

Tesekkur ederim canim 🥰🥰

Yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana Zipzip- Zipzip- kaptanim:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: zatın sen dururken 1. Olmak yakişmazdi bana :KK70: :KK70: :KK70:

Back