- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
sen hatırlat demiştin ya ondan şeyettimİnceledim hangisini beğendiysem onu koydum ama kararsız kaldım 3-5 tarifte:)
Sen hariç isteyen düzeltebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hatırlat demiştin ya ondan şeyettimİnceledim hangisini beğendiysem onu koydum ama kararsız kaldım 3-5 tarifte:)
Sen hariç isteyen düzeltebilir
İyiyim canım çok şükürÇok şükür güzelciğim,daha da iyi olacağım inşallah sen nasılsın?
Daha bildirim gidecek Bereketli olsunÇok teşekkür ederim siftahı senden bereketi Allah tan
Nasip artıksen hatırlat demiştin ya ondan şeyettim
Allah iyilik versin canım.İyiyim canım çok şükür
Bana güveninBen beğendim Nevreste Şimdi değiştirirsem sonra da çok az oy alırsam lanetlendim sanarim sonra kalsın o yüzden böyle
Amin aminÇok teşekkür ederim siftahı senden bereketi Allah tan
MantikliBen beğendim Nevreste Şimdi değiştirirsem sonra da çok az oy alırsam lanetlendim sanarim sonra kalsın o yüzden böyle
Kuzuyu çevirdik yarın konuyu açarımNaptın bahçede kuzuyu çevirdin mi semaveri içtin mi Alp Er Tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı Nevreste
Kim secti neden secti
Eşi seçmiş. Birinci Olabilir demişKim secti neden secti
bana verebilirsin.Nasil oy vercez yaa
Baktim baktim bida baktim
Sinekler de nazar boncuğu olsun ben de yapayım bi an önce tarifimi madem senin peşinden açayım hemenKuzuyu çevirdik yarın konuyu açarım
Tabi içmem mi:)
Alp Er Tunga öldüAcun kalmadı taze bitti
Çok güzel ama yorucu birgün oldu:)Her yerimizi sinekler ısırdı
Yaa sagolsun bende once eaime gosteriyorum kim kazanir sence diyorum bende ona sectireyim bari tabi sonra ben onaylrsam veririm onun begendiklerine oyumuEşi seçmiş. Birinci Olabilir demiş
Al benden de o kadarNasil oy vercez yaa
Baktim baktim bida baktim