- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
oylamada objektif olamadığım için eşimden ve kızımdan yardım aldım :)
eşimin oyu Dahliadivin e
kızımın oyu Gulumse24 e gitti
eşimin oyu Dahliadivin e
kızımın oyu Gulumse24 e gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok virmem sanabana verebilirsin.
Bi saniye yarin ben ilk yapip once ben acicam siz bekleyin lutfenSinekler de nazar boncuğu olsun ben de yapayım bi an önce tarifimi madem senin peşinden açayım hemen
Tesekkur ederim canim
Enisteye selamlar bu aksam eniste beyler pastami begeniyoroylamada objektif olamadığım için eşimden ve kızımdan yardım aldım :)
eşimin oyu Dahliadivin e
kızımın oyu @gülümse25 e gitti
abla 8. sıradaki fotoğrafı mı kullansaydık? yakın çekim elimde tuttuğumHanımlar oylamamız başladı.Hepinize hayırlı olsun
Resim değiştirmek isteyenler özelden yazabilir:)
Elalis
alimiyon
@Canfeb
C A N O
@kukrim27
WunderLost
@Evva ahir
@Dediyy
Gulumse24
Dahliadivin
@Blue_Perii
@Gizemm0
@Nana
@sena zeynep
pearlshine
S Sabr-Sukur-Dua
@retro_hippo
@Zipzip-
@wertx35
@SiyahPapatyaa
@Minik Meleklerim
@Emira SY
Ben sabah açarım artıkSinekler de nazar boncuğu olsun ben de yapayım bi an önce tarifimi madem senin peşinden açayım hemen
Tamam ben zaten çok zor bir tarif aldım yetişmezBi saniye yarin ben ilk yapip once ben acicam siz bekleyin lutfen
İyi iyi Benimki kolay 5 dklikTamam ben zaten çok zor bir tarif aldım yetişmez
Cok teşekkürlerBen de oyumu kullandım, hangisini en çok canım çektiyse onları seçtim
Dahliadivin despacito pasta ve S Sabr-Sukur-Dua
Browni katılan herkesin ellerine sağlık, başka tercih hakkım olsaydı seçeceğim 2 3 tarif daha vardı hele pudinglerde aklım kaldı
KeşkeeeeBen de oyumu kullandım, hangisini en çok canım çektiyse onları seçtim
Browni katılan herkesin ellerine sağlık, başka tercih hakkım olsaydı seçeceğim 2 3 tarif daha vardı hele pudinglerde aklım kaldı
Bana edebilirsinşikayet ederim dicem de kime onu bulamadım
aaa başka da mı var :)Enisteye selamlar bu aksam eniste beyler pastami begeniyor
Buyur kıymetlim
WunderLost nin esi begenmia diye duydum ama simdi oy verdim o vermemis yanildim sagolsunlar :))aaa başka da mı var :)
kızım da onu seçti,o olmaz artık başka seç dedim
Goruntuyle kalmasa keske yarismaBen de oyumu kullandım, hangisini en çok canım çektiyse onları seçtim