- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
oylamada objektif olamadığım için eşimden ve kızımdan yardım aldım :)
eşimin oyu
Dahliadivin
e
kızımın oyu
Gulumse24
e gitti 
eşimin oyu

kızımın oyu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok virmem sanabana verebilirsin.
Bi saniye yarin ben ilk yapip once ben acicam siz bekleyin lutfenSinekler de nazar boncuğu olsunben de yapayım bi an önce tarifimi madem senin peşinden açayım hemen
![]()
Tesekkur ederim canim
Enisteye selamlar bu aksam eniste beyler pastami begeniyoroylamada objektif olamadığım için eşimden ve kızımdan yardım aldım :)
eşimin oyuDahliadivin e
kızımın oyu @gülümse25 e gitti![]()
abla 8. sıradaki fotoğrafı mı kullansaydık? yakın çekim elimde tuttuğumHanımlar oylamamız başladı.Hepinize hayırlı olsun
Resim değiştirmek isteyenler özelden yazabilir:)
Elalis
alimiyon
@Canfeb
C A N O
@kukrim27
WunderLost
@Evva ahir
@Dediyy
Gulumse24
Dahliadivin
@Blue_Perii
@Gizemm0
@Nana
@sena zeynep
pearlshine
S Sabr-Sukur-Dua
@retro_hippo
@Zipzip-
@wertx35
@SiyahPapatyaa
@Minik Meleklerim
@Emira SY
Ben sabah açarım artıkSinekler de nazar boncuğu olsunben de yapayım bi an önce tarifimi madem senin peşinden açayım hemen
![]()
Tamam ben zaten çok zor bir tarif aldım yetişmezBi saniye yarin ben ilk yapip once ben acicam siz bekleyin lutfen![]()
İyi iyi Benimki kolay 5 dklikTamam ben zaten çok zor bir tarif aldım yetişmez![]()
Cok teşekkürlerBen de oyumu kullandım, hangisini en çok canım çektiyse onları seçtim
Dahliadivin despacito pasta ve S Sabr-Sukur-Dua
Brownikatılan herkesin ellerine sağlık, başka tercih hakkım olsaydı seçeceğim 2 3 tarif daha vardı
hele pudinglerde aklım kaldı
![]()
KeşkeeeeBen de oyumu kullandım, hangisini en çok canım çektiyse onları seçtim
Brownikatılan herkesin ellerine sağlık, başka tercih hakkım olsaydı seçeceğim 2 3 tarif daha vardı
![]()
Bana edebilirsinşikayet ederim dicem de kime onu bulamadım![]()
aaa başka da mı var :)Enisteye selamlar bu aksam eniste beyler pastami begeniyor![]()
Buyur kıymetlim
aaa başka da mı var :)
kızım da onu seçti,o olmaz artık başka seç dedim![]()
Goruntuyle kalmasa keske yarismaBen de oyumu kullandım, hangisini en çok canım çektiyse onları seçtim
![]()