- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Ne diyecegimi unuttum öptün yaBuyur kıymetlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyecegimi unuttum öptün yaBuyur kıymetlim
Trip mi atacaktın yoksaAma ben sana diğer konuda cevap verdimNe diyecegimi unuttum öptün ya
Evet attım bile neden görmedim benTrip mi atacaktın yoksaAma ben sana diğer konuda cevap verdim
Daha önce vermişmiydimNevreste bana oy vermis
HayirDaha önce vermişmiydim
Eşime sordum ama fikrini öğrenmek için yoksa kendi fikrimle kullandım oyları ama seninki de çok güzel tartışmasız yani ben vermesem de 1.olacaksındırWunderLost nin esi begenmia diye duydum ama simdi oy verdim o vermemis yanildim sagolsunlar :))
Ne kadar ayıp etmişimNeyse ilk ve son Sırada bir sürü kişi varHayir
Nerdeyse 2 sene oldu yarismalara gireli
Ne yazık ki1 tane oy verdim yaaa 2.vermem istiyordum yanlıslıkla bastım tekrar yapamazmıyım
2 senede anca sira geldiNe kadar ayıp etmişimNeyse ilk ve son Sırada bir sürü kişi var
Ya sorun degil istedigine verirsin tahmin ettim zaten oyle oldugunu benim birincilik adaylarim baska bence onlarini biri kazanicak :)Eşime sordum ama fikrini öğrenmek için yoksa kendi fikrimle kullandım oyları ama seninki de çok güzel tartışmasız yani ben vermesem de 1.olacaksındır
Hee bende bana vericektim sanmistim ozaman sorun degilÇikolatalı pasta gözümde kalmıştı Minik Duduklu Tencere
Yaaa hepiniz harikasınız benim gibiHee bende bana vericektim sanmistim ozaman sorun degil
Bakalım bildirim gitsinYa sorun degil istedigine verirsin tahmin ettim zaten oyle oldugunu benim birincilik adaylarim baska bence onlarini biri kazanicak :)
Hep yeniler yüzünden2 senede anca sira geldi