- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Attın mı mesaj krepli labne için geç kalma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attın mı mesaj krepli labne için geç kalma
Daha konu açılmadı, açılmadan yazamıyoruz diye biliyorum yoksa çoktaaaan yazmıştım kimseye kaptırmam Labneli krebiAttın mı mesaj krepli labne için geç kalma
Acildi canım açıldı koşDaha konu açılmadı, açılmadan yazamıyoruz diye biliyorum yoksa çoktaaaan yazmıştım kimseye kaptırmam Labneli krebi
Yoo mesaj atabilirsin neden yazamiyasin :) zaten mesaj olarak istiyoruz yaDaha konu açılmadı, açılmadan yazamıyoruz diye biliyorum yoksa çoktaaaan yazmıştım kimseye kaptırmam Labneli krebi
Ay ben burda konuşurken konu açılmış yazdım canım yazdım, bakalım ne diyecek nevroş ❤Acildi canım açıldı koş
Ay ben konu aktif olunca yazıyoruz diye biliyordum yazdım bende tarifimi, kısmet bakalımYoo mesaj atabilirsin neden yazamiyasin :) zaten mesaj olarak istiyoruz ya
Hayırlı olsun canım ❤Ben aldım bebektolar
Teşekkür ederim canım darısı başınıza ❤Hayırlı olsun canım ❤
Şimdi döner bende bekledim biraz kim önce yazsa ona veriyor yaBana daha dönmedi nevroş
al benden de o kadarNe kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim sen nasılsın?
Gazozcuğum 4. Ye gel burda yanlız kalmaal benden de o kadar
Yalnız bir ceylan görürüm dedim kıstırırım etiketledini hepsi gaçtıGazozcuğum 4. Ye gel burda yanlız kalma
Sana eşlik edicektim ama artık düşünmüyorumYalnız bir ceylan görürüm dedim kıstırırım etiketledini hepsi gaçtı
SIze bildirim gelicek canım beklemede kalMerhaba kızlar oylama yok mu ?
Ben de şu an oylamaya katılacak ürünleri inceliyorumSIze bildirim gelicek canım beklemede kal
Kolay gelsin zor olucakBen de şu an oylamaya katılacak ürünleri inceliyorum
Senin pastayı beğendim emek harcamışsın belliKolay gelsin zor olucak