- 24 Mart 2020
- 9.987
- 35.831
- 498
- 32
Attın mı mesaj krepli labne için geç kalma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attın mı mesaj krepli labne için geç kalma
Daha konu açılmadı, açılmadan yazamıyoruz diye biliyorum yoksa çoktaaaan yazmıştımAttın mı mesaj krepli labne için geç kalma![]()
Acildi canım açıldı koşDaha konu açılmadı, açılmadan yazamıyoruz diye biliyorum yoksa çoktaaaan yazmıştımkimseye kaptırmam Labneli krebi
![]()
Yoo mesaj atabilirsin neden yazamiyasin :) zaten mesaj olarak istiyoruz yaDaha konu açılmadı, açılmadan yazamıyoruz diye biliyorum yoksa çoktaaaan yazmıştımkimseye kaptırmam Labneli krebi
![]()
Ay ben burda konuşurken konu açılmışAcildi canım açıldı koş![]()
Ay ben konu aktif olunca yazıyoruz diye biliyordumYoo mesaj atabilirsin neden yazamiyasin :) zaten mesaj olarak istiyoruz ya
Hayırlı olsun canımBen aldım bebektolar![]()
Teşekkür ederim canım darısı başınıza ❤Hayırlı olsun canım❤
Şimdi döner bende bekledim biraz kim önce yazsa ona veriyor yaBana daha dönmedi nevroş![]()
al benden de o kadarNe kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyimsen nasılsın?
![]()
Gazozcuğum 4. Ye gel burda yanlız kalmaal benden de o kadar![]()
Yalnız bir ceylan görürüm dedim kıstırırım etiketledini hepsi gaçtıGazozcuğum 4. Ye gel burda yanlız kalma![]()
Sana eşlik edicektim ama artık düşünmüyorumYalnız bir ceylan görürüm dedim kıstırırım etiketledini hepsi gaçtı![]()
![]()
![]()
![]()
SIze bildirim gelicek canım beklemede kalMerhaba kızlar oylama yok mu ?
Ben de şu an oylamaya katılacak ürünleri inceliyorumSIze bildirim gelicek canım beklemede kal![]()
Kolay gelsin zor olucakBen de şu an oylamaya katılacak ürünleri inceliyorum![]()
Senin pastayı beğendim emek harcamışsın belliKolay gelsin zor olucak![]()