- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
şikayet ederim dicem de kime onu bulamadımNe var yani olamaz mıBelki bana çok güveniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şikayet ederim dicem de kime onu bulamadımNe var yani olamaz mıBelki bana çok güveniyor
Uçan pasta yapacaktım size kıyamadımEvet görmeden oyum Nevreste 'yeydi abla öyle bir anlattı ki şöyle güzel pasta yapcam böyle güzel pasta yapcam, beklentimi yükseltti görmeden beğendim
aramızda kalsın,pasta yapamam dediğine inanmaEvet görmeden oyum Nevreste 'yeydi abla öyle bir anlattı ki şöyle güzel pasta yapcam böyle güzel pasta yapcam, beklentimi yükseltti görmeden beğendim
Herkes niye diger kategori deşikayet ederim dicem de kime onu bulamadım
Şimdi diziyorum bıraksanız hızlı olacakta bakmak geliyor içimdenİncileri ne zaman diziyorsun
1 tane ablasına oy vermiş çok muşikayet ederim dicem de kime onu bulamadım
Yapsaydın abla sana da bu yakışırUçan pasta yapacaktım size kıyamadım
Benim 2. Resim güzel üstten ikinci sıradakiŞimdi diziyorum bıraksanız hızlı olacakta bakmak geliyor içimden
keşke gelmeyenlere oy gelmeseHerkes niye diger kategori de
çok uçurmasaydın rezil olma sonraUçan pasta yapacaktım size kıyamadım
Son anda koyuyormuş fotoğrafı, alın size pasta diyearamızda kalsın,pasta yapamam dediğine inanma
Nerdeeeeekeşke gelmeyenlere oy gelmese
Yok canım hiçbir yerde görülmemiş bir pastaydı yetişmediçok uçurmasaydın rezil olma sonra
yapmışlığı varSon anda koyuyormuş fotoğrafı, alın size pasta diye
tüh yerken dilim fotosu falan yok muyduYok canım hiçbir yerde görülmemiş bir pastaydı yetişmedi
Sürprizli kadın o, yapar mı yaparyapmışlığı var
O var ama dilimleyince uçmayı bıraktı onu ne yapacağıztüh yerken dilim fotosu falan yok muydu
e o zaman kuyruğu kıstırma vaktiO var ama dilimleyince uçmayı bıraktı onu ne yapacağız
Sen olsan uçmayı bırakan pastayı da uçururdun ablae o zaman kuyruğu kıstırma vakti