- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
romatizma uyutmadı evladımErkense sen niye kalktın önce sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
romatizma uyutmadı evladımErkense sen niye kalktın önce sen
Günaydın canımFıstığım
resmen 75.5 olmuşum sorma,hala tarif diyorumBu pınar ne zamam gelse kilo alıyorum ben neyse yarın tartı günüm
Alma alma çok tehlikeliresmen 75.5 olmuşum sorma,hala tarif diyorum
Ben 67.9 umgecen hafta pazar 67.7 idim bu hafta korumuş oldum yarın az da olsa eksi gelirim inşallahresmen 75.5 olmuşum sorma,hala tarif diyorum
Burası yüzünden takıma gidesim gelmiyor buda bana kilo olarak geri dönüyorresmen 75.5 olmuşum sorma,hala tarif diyorum
11 deKonu ne zaman acilacak annemle abim geldi memleketten kahvaltı hazırlamaya dalicam konuyu kaçırmayayim diye bekliyom
Benimde ocakta yemeğim var sabah sabah açılsada gitsemKonu ne zaman acilacak annemle abim geldi memleketten kahvaltı hazırlamaya dalicam konuyu kaçırmayayim diye bekliyom
azmin daim olsun canom,o irade keşşşkkeee benim olsa :)Ben 67.9 umgecen hafta pazar 67.7 idim bu hafta korumuş oldum yarın az da olsa eksi gelirim inşallah
ben git gel,git gel takımın yüzkarası oldumBurası yüzünden takıma gidesim gelmiyor buda bana kilo olarak geri dönüyor
Ben de iyiyim çok şükür heyecanla tarif almak için bekliyorum daha 1 saat var ama olsunİyiyim komşucuğum, sağolasın.
Sen nasılsın
İyi ol inşallah ben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyleİyiyim diyeyim ,iyi olayım.:)Sen de iyisindir inşallah
Peki kısmetse ne zaman yüklersin bugün saat kaç gibiTabisi
Yok yahu kimim gözü var senin tarifinde kim kapacak sanki aa aaavelespitle pazara gidicem,benim ejderha dolmamı kapmayın pilisss
senden çok şüpheleniyürümYok yahu kimim gözü var senin tarifinde kim kapacak sanki aa aaa