- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Ben ekmek üstü labne almışam başka tarifte gözüm yohtur vallahi iftiradırrrsenden çok şüpheleniyürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ekmek üstü labne almışam başka tarifte gözüm yohtur vallahi iftiradırrrsenden çok şüpheleniyürüm
Ay ne güldüm he seni ele geçirdim daha yeni mi anladınCanfeb kız cano bu programı sen mi yaptın,şeytanlı bişeyler yazıyo bu habire bana
Eki Görüntüle 2692985
o emojiyi görünce direkt aklıma gelmenAy ne güldüm he seni ele geçirdim daha yeni mi anladın
yok yok pazarın en sonunda kumaşçılar var,orda tilki gibi dolanıp dönüyorum hemen.içine girmiyorumBu arada pazar da dikkat et kendine çok yakın durma insanlarla Allah korusun
O çok tipsiz benimkiler daha güzelo emojiyi görünce direkt aklıma gelmen
Sanki ejderyası varvelespitle pazara gidicem,benim ejderha dolmamı kapmayın pilisss
belki vaaarrrrSanki ejderyası var
Hıhbelki vaaarrrr
Kilo vermek istediginde cok guzel kilo veriyorsun gecen sene gördük canim takima her zaman bekliyorum biliyorsunben git gel,git gel takımın yüzkarası oldum
Zipzip- cığım naifliğinden bişey diyemiyor ama tam kırmızı kartlık üyeyim
Kumaş deyip bizi kandırıyorsun, herkes biliyor pazara ejderha almaya gittiğiniyok yok pazarın en sonunda kumaşçılar var,orda tilki gibi dolanıp dönüyorum hemen.içine girmiyorum
Aslinda ilk basta baska tarif almistim sonradan değiştirdimO süs bu süs boş verin, ilk hafta ganajli pasta adı altında cocostar pasta gitti, kim yapmıştı unuttum bak yine sinirlendim Zipzip- aferin kız güzel yapmışsın tarifi bende bu tarz yapacaktım kesin senin ahin tuttu o zaman kıskandın beni
Hep iyi olalım,hep beraber inşallahBen de iyiyim çok şükür heyecanla tarif almak için bekliyorum daha 1 saat var ama olsun
İyi ol inşallah ben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyle
Peki kısmetse ne zaman yüklersin bugün saat kaç gibi
Günaydın canimmmGünaydın canım
Sana da günaydın hemşirem,Amiiin,inşallah berabercegünaydın hemşirem,bütün günlerin aydınlık olsun
Allah iyilik versin canımBen de iyiyim çok şükür heyecanla tarif almak için bekliyorum daha 1 saat var ama olsun
İyi ol inşallah ben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyle
Peki kısmetse ne zaman yüklersin bugün saat kaç gibi
Aşağıda göz ardı etiğin diye bişey yazıyordu tıkladım aha bide ne göreyim sen
Tamam hadi affettimAşağıda göz ardı etiğin diye bişey yazıyordu tıkladım aha bide ne göreyim sen
hemen çözdüm
Hepsi heyacandan oldu yoksa ne bilsin bu garip göz ardı nedirTamam hadi affettim