- 24 Mart 2020
- 9.987
- 35.831
- 498
- 32
Ben ekmek üstü labne almışam başka tarifte gözüm yohtur vallahi iftiradırrrsenden çok şüpheleniyürüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ekmek üstü labne almışam başka tarifte gözüm yohtur vallahi iftiradırrrsenden çok şüpheleniyürüm![]()
Ay ne güldüm heCanfeb kız cano bu programı sen mi yaptın,şeytanlı bişeyler yazıyo bu habire bana
Eki Görüntüle 2692985
o emojiyi görünce direkt aklıma gelmenAy ne güldüm heseni ele geçirdim daha yeni mi anladın
![]()
yok yok pazarın en sonunda kumaşçılar var,orda tilki gibi dolanıp dönüyorum hemen.içine girmiyorumBu arada pazar da dikkat et kendine çok yakın durma insanlarla Allah korusun![]()
O çok tipsiz benimkiler daha güzelo emojiyi görünce direkt aklıma gelmen![]()
![]()
Sanki ejderyası varvelespitle pazara gidicem,benim ejderha dolmamı kapmayın pilisss![]()
Hıhbelki vaaarrrr![]()
![]()
Kilo vermek istediginde cok guzel kilo veriyorsun gecen sene gördük canim takima her zaman bekliyorum biliyorsunben git gel,git gel takımın yüzkarası oldum
Zipzip- cığım naifliğinden bişey diyemiyor ama tam kırmızı kartlık üyeyim
![]()
Kumaş deyip bizi kandırıyorsun, herkes biliyor pazara ejderha almaya gittiğiniyok yok pazarın en sonunda kumaşçılar var,orda tilki gibi dolanıp dönüyorum hemen.içine girmiyorum![]()
Aslinda ilk basta baska tarif almistim sonradan değiştirdimO süs bu süs boş verin, ilk hafta ganajli pasta adı altında cocostar pasta gitti, kim yapmıştı unuttum bak yine sinirlendim![]()
Zipzip- aferin kız güzel yapmışsın tarifi bende bu tarz yapacaktım kesin senin ahin tuttu o zaman kıskandın beni
![]()
Hep iyi olalım,hep beraber inşallahBen de iyiyim çok şükür heyecanla tarif almak için bekliyorum daha 1 saat var ama olsun
İyi ol inşallahben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyle
Peki kısmetse ne zaman yüklersin bugün saat kaç gibi![]()
Sana da günaydın hemşirem,Amiiin,inşallah berabercegünaydın hemşirem,bütün günlerin aydınlık olsun![]()
Allah iyilik versin canımBen de iyiyim çok şükür heyecanla tarif almak için bekliyorum daha 1 saat var ama olsun
İyi ol inşallahben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyle
Peki kısmetse ne zaman yüklersin bugün saat kaç gibi![]()
Aşağıda göz ardı etiğin diye bişey yazıyordu tıkladım aha bide ne göreyim sen
Tamam hadi affettimAşağıda göz ardı etiğin diye bişey yazıyordu tıkladım aha bide ne göreyim sen
hemen çözdüm![]()
Hepsi heyacandan olduTamam hadi affettim![]()