- 24 Eylül 2018
- 98.376
- 294.773
- 698
Adamın aklını alırım dermisimHepsi heyacandan oldu yoksa ne bilsin bu garip göz ardı nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın aklını alırım dermisimHepsi heyacandan oldu yoksa ne bilsin bu garip göz ardı nedir
Beni de bekliyor musunuzKilo vermek istediginde cok guzel kilo veriyorsun gecen sene gördük canim takima her zaman bekliyorum biliyorsun
25 dakikan var son bi araştırma yap belki hoşuna gider bir tarifAllah iyilik versin canım
Benim bir tarifim bile yok
Beklerim tabi ki kilo problemin varsaBeni de bekliyor musunuz
Aldın valahiAdamın aklını alırım dermisim
TeveccühünAldın valahi
Yani benim için problem değil aslında nolmuş evlendikten sonra 10 kilo aldıysam ve öncesinde de zaten ideal kilo aralığımda değildiysem sorun mu yani buBeklerim tabi ki kilo problemin varsa
Geçen dedim,yine diyeyim,biz kilolu değiliz,kemiklerimiz iri Hem belki normal olan kilolu olmaktır,zayıf olmak anormaldirYani benim için problem değil aslında nolmuş evlendikten sonra 10 kilo aldıysam ve öncesinde de zaten ideal kilo aralığımda değildiysem sorun mu yani bu
Sorun mu
Çok kilo annecim
Yani bu kilonla mutluysan hic sorun yokYani benim için problem değil aslında nolmuş evlendikten sonra 10 kilo aldıysam ve öncesinde de zaten ideal kilo aralığımda değildiysem sorun mu yani bu
Sorun mu
Çok kilo annecim
yerli ejderhalar çıkmamış daha alamadım çok pahalılar :)Kumaş deyip bizi kandırıyorsun, herkes biliyor pazara ejderha almaya gittiğini
Sen kilolumusun yavGeçen dedim,yine diyeyim,biz kilolu değiliz,kemiklerimiz iri Hem belki normal olan kilolu olmaktır,zayıf olmak anormaldir
gelmiş geçmiş en yüce gönüllü en naif kaptansın senKilo vermek istediginde cok guzel kilo veriyorsun gecen sene gördük canim takima her zaman bekliyorum biliyorsun
Di mi ama belki normali kilolu olmaktir :)))Geçen dedim,yine diyeyim,biz kilolu değiliz,kemiklerimiz iri Hem belki normal olan kilolu olmaktır,zayıf olmak anormaldir
Yoo,ama kilolu olmak dert olmamalı diye dusunuyorumSen kilolumusun yav
Tesekkur ederim canimgelmiş geçmiş en yüce gönüllü en naif kaptansın sen
Yani benim gibiYoo,ama kilolu olmak dert olmamalı diye dusunuyorum
Tabii ,böyle dusunelim biraz daDi mi ama belki normali kilolu olmaktir :)))
Aynen canım sağlıklı olalım da,en onemlisi o :)Yani benim gibi
dert değil de hemşire insanın nefesi bile değişiyor.75 e çıktığımı nefes alamamamdan anladım biliyor musunYoo,ama kilolu olmak dert olmamalı diye dusunuyorum
Evet canım ama benim vermem gerekAynen canım sağlıklı olalım da,en onemlisi o :)