- 4 Kasım 2019
- 27.556
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.484
- 598
- 29
Kendisi çok karizmatik kimse cazibesine dayanamıyorNeden yasakladin cokmu yaramazlik yapti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi çok karizmatik kimse cazibesine dayanamıyorNeden yasakladin cokmu yaramazlik yapti
Bunu diyende İskender yapanTarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))
Kazirmasindan demekki anladımKendisi çok karizmatik kimse cazibesine dayanamıyor![]()
Gecen sene katildigim tarifleri gorsen oyle demezdinBunu diyende İskender yapan![]()
Yaparsın yaparsın gördük yapabileceğiniTarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))
Sahi ben 3. De helva yapacaktimmmmmmmNevreste ablada tarif çok sende maharet ne bekliyorsun helva yapsana helva yapsana![]()
Oooo çok iyiSahi ben 3. De helva yapacaktimmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Öğreniyorsun işte fenamı edrenalin yaşuyuhhhh sayendeTarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))
Kandırdım yapmiycuggggggOooo çok iyi![]()
Kandırdım yapmiycugggggg![]()
Evet ya hiç söz dinlemiyor; sürekli öne geçmeye, dikkat çekmeye çalışıyordu bende kovaladımNeden yasakladin cokmu yaramazlik yapti
Yani bende sansebastian olsam öne gecerdimEvet ya hiç söz dinlemiyor; sürekli öne geçmeye, dikkat çekmeye çalışıyordu bende kovaladım![]()
İşte olamıyoruzYani bende sansebastian olsam öne gecerdim![]()
![]()
![]()
Keşke benim olsa
Labneli mi
Şimdi yavaşça o baklavayı kargoya ver bana gönder
Aaaaas ben o yönden dusunmemistimİşte olamıyoruzAma iyi ki değilsin
Yoksa şimdi kapıdaydın
![]()