- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kendisi çok karizmatik kimse cazibesine dayanamıyorNeden yasakladin cokmu yaramazlik yapti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisi çok karizmatik kimse cazibesine dayanamıyorNeden yasakladin cokmu yaramazlik yapti
Bunu diyende İskender yapanTarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))
Kazirmasindan demekki anladımKendisi çok karizmatik kimse cazibesine dayanamıyor
Gecen sene katildigim tarifleri gorsen oyle demezdinBunu diyende İskender yapan
Yaparsın yaparsın gördük yapabileceğiniTarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))
Sahi ben 3. De helva yapacaktimmmmmmmNevreste ablada tarif çok sende maharet ne bekliyorsun helva yapsana helva yapsana
Oooo çok iyiSahi ben 3. De helva yapacaktimmmmmmm
Öğreniyorsun işte fenamı edrenalin yaşuyuhhhh sayendeTarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))
Kandırdım yapmiycuggggggOooo çok iyi
Kandırdım yapmiycugggggg
Evet ya hiç söz dinlemiyor; sürekli öne geçmeye, dikkat çekmeye çalışıyordu bende kovaladımNeden yasakladin cokmu yaramazlik yapti
Yani bende sansebastian olsam öne gecerdimEvet ya hiç söz dinlemiyor; sürekli öne geçmeye, dikkat çekmeye çalışıyordu bende kovaladım
İşte olamıyoruzAma iyi ki değilsinYoksa şimdi kapıdaydınYani bende sansebastian olsam öne gecerdim
Keşke benim olsa
Labneli mi
Şimdi yavaşça o baklavayı kargoya ver bana gönder
Aaaaas ben o yönden dusunmemistimİşte olamıyoruzAma iyi ki değilsinYoksa şimdi kapıdaydın