3. ve 4.ye yeni şeyler yapmak lazım:)Gördüm gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. ve 4.ye yeni şeyler yapmak lazım:)Gördüm gördüm![]()
Gördüm sütlaç bile vardi İskender bile labneliLabnenin dili olsada konuşsa ne girmemesi gereken yere koyduk ses etmedi buna mı edecek yap gitsin![]()
Ben hep yeni şeyler yapıyorum abla aşk olsun3. ve 4.ye yeni şeyler yapmak lazım:)
Biz her şeye koyarızGördüm sütlaç bile vardi İskender bile labneli1sene aşciyla calistim ilk defa labne giren birsuru sey gordum burda
![]()
Aynen canımBen hep yeni şeyler yapıyorum abla aşk olsun![]()
Labne güzel ya lezet katıyor cidden herşeye sadece biz alışmışız normlara o yüzden bize öyle geliyorGördüm sütlaç bile vardi İskender bile labneli1sene aşciyla calistim ilk defa labne giren birsuru sey gordum burda
![]()
Abla alet edevat tam olaydı alırdım seboyu yoksa benimki uzanamadığım seboya mındar demek gibiAynen canım![]()
Çok merak iyi değildir erken dogurur mogurursun benim yüzümdenÇok meraktayım![]()
![]()
Bunu istemiyorsan çabuk itiraf etÇok merak iyi değildir erken dogurur mogurursun benim yüzümden![]()
![]()
Ben dersem sende diycenmi ikimizde topun ucunda gideriz bahhh diyim mi diyim mi
Sebo yok onu yasakladımAbla alet edevat tam olaydı alırdım seboyu yoksa benimki uzanamadığım seboya mındar demek gibi![]()
Zaten ben yapamıyorsam kimse yapmasınSebo yok onu yasakladım![]()
Tarif alayim dicem de ne yapacagimi bilmiyorum her zaman ki gibiO bu sefer almadı![]()
Sebo sebastiyanmiSebo yok onu yasakladım![]()
Reçeli nin daha gideri var senin tarif tutmaz diyim sana reçel yap senincir pekmezi alabilirim![]()
Evet ta kendileriSebo sebastiyanmi![]()
Nevreste ablada tarif çok sende maharet ne bekliyorsun helva yapsana helva yapsanaTarif alayim dicem de ne yapacagimi bilmiyorum her zaman ki gibi![]()
Neden yasakladin cokmu yaramazlik yaptiSebo yok onu yasakladım![]()
De deBen dersem sende diycenmi ikimizde topun ucunda gideriz bahhh diyim mi diyim mi![]()
Tarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))Nevreste ablada tarif çok sende maharet ne bekliyorsun helva yapsana helva yapsana![]()