3. ve 4.ye yeni şeyler yapmak lazım:)Gördüm gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. ve 4.ye yeni şeyler yapmak lazım:)Gördüm gördüm
Gördüm sütlaç bile vardi İskender bile labneli 1sene aşciyla calistim ilk defa labne giren birsuru sey gordum burdaLabnenin dili olsada konuşsa ne girmemesi gereken yere koyduk ses etmedi buna mı edecek yap gitsin
Ben hep yeni şeyler yapıyorum abla aşk olsun3. ve 4.ye yeni şeyler yapmak lazım:)
Biz her şeye koyarızGördüm sütlaç bile vardi İskender bile labneli 1sene aşciyla calistim ilk defa labne giren birsuru sey gordum burda
Aynen canımBen hep yeni şeyler yapıyorum abla aşk olsun
Labne güzel ya lezet katıyor cidden herşeye sadece biz alışmışız normlara o yüzden bize öyle geliyorGördüm sütlaç bile vardi İskender bile labneli 1sene aşciyla calistim ilk defa labne giren birsuru sey gordum burda
Abla alet edevat tam olaydı alırdım seboyu yoksa benimki uzanamadığım seboya mındar demek gibiAynen canım
Çok merak iyi değildir erken dogurur mogurursun benim yüzümdenÇok meraktayım
Bunu istemiyorsan çabuk itiraf etÇok merak iyi değildir erken dogurur mogurursun benim yüzümden
Ben dersem sende diycenmi ikimizde topun ucunda gideriz bahhh diyim mi diyim miDemem önce Gulumse24 desin
Sebo yok onu yasakladımAbla alet edevat tam olaydı alırdım seboyu yoksa benimki uzanamadığım seboya mındar demek gibi
Zaten ben yapamıyorsam kimse yapmasınSebo yok onu yasakladım
Tarif alayim dicem de ne yapacagimi bilmiyorum her zaman ki gibiO bu sefer almadı
Sebo sebastiyanmiSebo yok onu yasakladım
Reçeli nin daha gideri var senin tarif tutmaz diyim sana reçel yap senincir pekmezi alabilirim
Evet ta kendileriSebo sebastiyanmi
Nevreste ablada tarif çok sende maharet ne bekliyorsun helva yapsana helva yapsanaTarif alayim dicem de ne yapacagimi bilmiyorum her zaman ki gibi
Neden yasakladin cokmu yaramazlik yaptiSebo yok onu yasakladım
De de topun ucu yabancı değil banaBen dersem sende diycenmi ikimizde topun ucunda gideriz bahhh diyim mi diyim mi
Tarif cok da ben yapabilir miyim onu bilmiyorum mutfakla sunumla aram cok iyi degil :))))Nevreste ablada tarif çok sende maharet ne bekliyorsun helva yapsana helva yapsana