- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
incir pekmezi alabilirimSanada verelim bir tarif![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
incir pekmezi alabilirimSanada verelim bir tarif![]()
İncirin pekmezi mi varincir pekmezi alabilirim![]()
Püskevit dedim ya iki püskevitin arasına labne sürecem bunu gören daniloda sana şefim diyebilirmiyim diyecekSen ne aldin![]()
![]()
Var tabi kiz bilmiyonmu anammmm ondan maruz kalmisİncirin pekmezi min varSen şimdi benim aklıma niye karpuz kabuğu getiriyorsun
![]()
Püskevit dedim ya iki püskevitin arasına labne sürecem bunu gören daniloda sana şefim diyebilirmiyim diyeceklabnenin gözü yaşlı
![]()
Aynen ya ben bunu nasıl bilmemVar tabi kiz bilmiyonmu anammmm ondan maruz kalmis![]()
![]()
ayni üzüm pekmezi gibi oluyo
Üzümü aratmıyor vallaaa kazanlarla kaynatiyolarAynen ya ben bunu nasıl bilmemBu sene geçti seneye pekmeze vereceğim kendimi
![]()
Abla ya dış ülkelere de ihraç ediyormusun bari yaptıklarındanAynen ya ben bunu nasıl bilmemBu sene geçti seneye pekmeze vereceğim kendimi
![]()
Çokta sağlıklı olurÜzümü aratmıyor vallaaa kazanlarla kaynatiyolar![]()
Yok henüz aile fertlerine dağıtım yapıyorumAbla ya dış ülkelere de ihraç ediyormusun bari yaptıklarından![]()
Çok şanslılar maşallahYok henüz aile fertlerine dağıtım yapıyorum![]()
İncir tatlısı var labneli yapabilirsin:)Acaba inciri 2ye yarsam arasina labne sürsem süslesem püslesem olmazmi![]()
Çok şanslılar maşallah![]()
Labnenin dili olsada konuşsa ne girmemesi gereken yere koyduk ses etmedi buna mı edecek yap gitsinAcaba inciri 2ye yarsam arasina labne sürsem süslesem püslesem olmazmi![]()
Biz ramazanda çorba bile yaptık gördün müLabnenin dili olsada konuşsa ne girmemesi gereken yere koyduk ses etmedi buna mı edecek yap gitsin![]()
Vallaaa çok yorgunum gercekten kollarim agriyo zor yemek yapiyorum dizlerim şisti dinlenemiyorum yoksa ben ve tatli yapmak ooooİncir tatlısı var labneli yapabilirsin:)
İşler bitince inşaallahVallaaa çok yorgunum gercekten kollarim agriyo zor yemek yapiyorum dizlerim şisti dinlenemiyorum yoksa ben ve tatli yapmak oooo![]()
Gördüm gördümBiz ramazanda çorba bile yaptık gördün mü![]()