- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
incir pekmezi alabilirimSanada verelim bir tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incir pekmezi alabilirimSanada verelim bir tarif
İncirin pekmezi mi var Sen şimdi benim aklıma niye karpuz kabuğu getiriyorsunincir pekmezi alabilirim
Püskevit dedim ya iki püskevitin arasına labne sürecem bunu gören daniloda sana şefim diyebilirmiyim diyecek labnenin gözü yaşlıSen ne aldin
Var tabi kiz bilmiyonmu anammmm ondan maruz kalmis ayni üzüm pekmezi gibi oluyoİncirin pekmezi min var Sen şimdi benim aklıma niye karpuz kabuğu getiriyorsun
Püskevit dedim ya iki püskevitin arasına labne sürecem bunu gören daniloda sana şefim diyebilirmiyim diyecek labnenin gözü yaşlı
Aynen ya ben bunu nasıl bilmem Bu sene geçti seneye pekmeze vereceğim kendimiVar tabi kiz bilmiyonmu anammmm ondan maruz kalmis ayni üzüm pekmezi gibi oluyo
Üzümü aratmıyor vallaaa kazanlarla kaynatiyolarAynen ya ben bunu nasıl bilmem Bu sene geçti seneye pekmeze vereceğim kendimi
Abla ya dış ülkelere de ihraç ediyormusun bari yaptıklarındanAynen ya ben bunu nasıl bilmem Bu sene geçti seneye pekmeze vereceğim kendimi
Çokta sağlıklı olurÜzümü aratmıyor vallaaa kazanlarla kaynatiyolar
Yok henüz aile fertlerine dağıtım yapıyorumAbla ya dış ülkelere de ihraç ediyormusun bari yaptıklarından
Çok şanslılar maşallahYok henüz aile fertlerine dağıtım yapıyorum
İncir tatlısı var labneli yapabilirsin:)Acaba inciri 2ye yarsam arasina labne sürsem süslesem püslesem olmazmi
Çok şanslılar maşallah
Labnenin dili olsada konuşsa ne girmemesi gereken yere koyduk ses etmedi buna mı edecek yap gitsinAcaba inciri 2ye yarsam arasina labne sürsem süslesem püslesem olmazmi
Biz ramazanda çorba bile yaptık gördün müLabnenin dili olsada konuşsa ne girmemesi gereken yere koyduk ses etmedi buna mı edecek yap gitsin
Vallaaa çok yorgunum gercekten kollarim agriyo zor yemek yapiyorum dizlerim şisti dinlenemiyorum yoksa ben ve tatli yapmak ooooİncir tatlısı var labneli yapabilirsin:)
İşler bitince inşaallahVallaaa çok yorgunum gercekten kollarim agriyo zor yemek yapiyorum dizlerim şisti dinlenemiyorum yoksa ben ve tatli yapmak oooo
Gördüm gördümBiz ramazanda çorba bile yaptık gördün mü