- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Kase baya olay oldu bosveeer uslum puslum oturAmannn perim +18 aşmış aşmış soğudum artık ordan gitmiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kase baya olay oldu bosveeer uslum puslum oturAmannn perim +18 aşmış aşmış soğudum artık ordan gitmiycem
Burasıda ferahlasin
Burasıda ferahlasin
Müzeye koyacaklarmışKase baya olay oldu bosveeer uslum puslum otur
Gül gül oldum yeminle herkes bişey anlatmış kase tabi damgasını vurdu heryerde konusuluyoMüzeye koyacaklarmış
Labneli paddis kızartmasıBen buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat
Herkes sanki o topiği beklemiş anlatmışlarda anlatmışlarGül gül oldum yeminle herkes bişey anlatmış kase tabi damgasını vurdu heryerde konusuluyo
Antalya sicahdir ondanAy niye ferahlamadım
Labnrye batırıpmı yiycen pattisiLabneli paddis kızartması
içim geçmişAntalya sicahdir ondan
Aynen herkesin içinden neler çıktıHerkes sanki o topiği beklemiş anlatmışlarda anlatmışlar
Antalya yağdı kavurdu beni lazere gitmeye gerek yokAntalya sicahdir ondan
+18 kere takılıp mutfağın bereketini kaçırmayın ne işiniz var oralarda milletin uçkur derdinden bizene kırın bacağınızı oturun uslu uslu nevreste nin dizinin dibindeHerkes sanki o topiği beklemiş anlatmışlarda anlatmışlar
Geçmiş olsun canım alınacak mıTaşın biri girişi tıkayınca böbrek balon gibi olmuş,evet böbrek alınabilir dedi
Aha kafam yarıldı+18 kere takılıp mutfağın bereketini kaçırmayın ne işiniz var oralarda milletin uçkur derdinden bizene kırın bacağınızı oturun uslu uslu nevreste nin dizinin dibinde
Niye ketçap mayonez oluyorda Pınar labne nin başı kelmi kalsınLabnrye batırıpmı yiycen pattisi
Artık hayat felsefemiz oldu labne ketçap mayonez neymişNiye ketçap mayonez oluyorda Pınar labne nin başı kelmi kalsın
Geçmiş olsun canım yeni gördüm senmi rahatsizsin rabbim şifa versin ins Allah alınmasına gerek kalmadan bir tedavi yolu olurTaşın biri girişi tıkayınca böbrek balon gibi olmuş,evet böbrek alınabilir dedi
Ama çok güzel ekmeğe sür sür ye çaya karıştır karıştır içArtık hayat felsefemiz oldu labne ketçap mayonez neymiş