- 16 Mart 2019
- 5.739
- 14.698
- 248
Cabuğğğ rapor verBen buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cabuğğğ rapor verBen buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat
Tariflerinizi kendiniz bulun.O gün bahçeye gideceğiz.Konuyu açar giderimBaş belası Pınar de Bende suan düşünüyorum bakalım Nevreste bize bulur tarif
Amin canım amin allah razı olsun herseyin çaresi var nasılsa allah Kerim kuzumE tabi orası öyle zaman akıp gidiyor üzülsen de geçiyor gülsen de geçiyor.. Allah dermansız dert vermesin Sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde halloluyor
Yaa bulamıyorum ben daha doğrusu çok geniş bi yelpaze anayemek tarzı alırlarsa ben börek yaparsam hiç şansım olmaz meselaTariflerinizi kendiniz bulun.O gün bahçeye gideceğiz.Konuyu açar giderim
Peki konsep ne tatlı mı yine ona göre bakayım bende bacı demek şalvar giyip bahçeye de gidiyon haTariflerinizi kendiniz bulun.O gün bahçeye gideceğiz.Konuyu açar giderim
Senden korkulurBen buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat
Ana yemek seç o zamanYaa bulamıyorum ben daha doğrusu çok geniş bi yelpaze anayemek tarzı alırlarsa ben börek yaparsam hiç şansım olmaz mesela
Tatlı bitti tuzlu olacak:)Peki konsep ne tatlı mı yine ona göre bakayım bende bacı demek şalvar giyip bahçeye de gidiyon ha
Söyle bakayım:)Ben buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat
Hmm peki yemek mi kurabiye börek miTatlı bitti tuzlu olacak:)
MantıklıAna yemek seç o zaman
Ne istersen:)Hmm peki yemek mi kurabiye börek mi
Cidden ya tavuğa veya ete süt,yoğurt ekliyoruz ya sos için labne koyabiliriz:)Mantıklı
O zamaaaaannnn şimdi rakiplerim düşünsün kuzu çevircem çünkü
Yaa tamam daha fazla şey etme fikir olmasın başkalarınaCidden ya tavuğa veya ete süt,yoğurt ekliyoruz ya sos için labne koyabiliriz:)
Tamam cnmNe istersen:)
2.yarışma tariflerini inceleyebilirsin
Özeldenmi ablaSöyle bakayım:)
Bende buraya takıldığımdan beri rahatım olursa olur kafası ama bir yandanda çabalamak lazım zaman akıp gidiyorİyi bacı vallah eskiden bebek bebek derdim bayadır oda kalmadı aman hayat boş
Nevreste abla tamam derse bu sefer bende yani inşallahSenden korkulur
Yok bacı sen çabalama ya daha cok erkenBende buraya takıldığımdan beri rahatım olursa olur kafası ama bir yandanda çabalamak lazım zaman akıp gidiyor