- 16 Mart 2019
- 5.739
- 14.698
- 248
Hımmm günaydın
hala uyuyorum gerci ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımmm günaydın
içim geçmiş
Yataktasın değilmihala uyuyorum gerci ama
Pamuk pamuk tam ısırmalık öpmelikBu ne böyleee muhteşem bir şey alacan bunu varya güzelcene sevecen yerim onu ben varyaa dile bak dileeee
Yaa bende cok seviyorum kedi vallah bu gidişle sahiplrnicem bi tane sadece koltuklar için çekiniyorumBu ne böyleee muhteşem bir şey alacan bunu varya güzelcene sevecen yerim onu ben varyaa dile bak dileeee
İwitttr gilseneYataktasın değilmi
O derece diyorsun ayy çok kıskandım şu annNevreste abla tamam derse bu sefer bende yani inşallah
Bizim kiracıların ikiz yavru kedileri var allahım bi görseniz bakmaya doyamıyorsun koltukları feda ettik tatlişlere ne yapalımYaa bende cok seviyorum kedi vallah bu gidişle sahiplrnicem bi tane sadece koltuklar için çekiniyorum
Allah sabır ve kuvvet versin sanaDayanılamayacak kadar değil :)
İwitttr gilsene
Kıskanma araştır seninde olurO derece diyorsun ayy çok kıskandım şu ann
Kuzu çevircem işte labneliKıskanma araştır seninde olur
Pamuk pamuk tam ısırmalık öpmelik
Yaa bende cok seviyorum kedi vallah bu gidişle sahiplrnicem bi tane sadece koltuklar için çekiniyorum
Mantıklı dışına sos olarak sür kızarsın nerde çevirtecen kuzuyu o mühimKuzu çevircem işte labneli
Anam koltuklarda daha yeni alındı cok istiyorum amaBizim kiracıların ikiz yavru kedileri var allahım bi görseniz bakmaya doyamıyorsun koltukları feda ettik tatlişlere ne yapalım
Hadi sen söyledin diye itiraf edeyim bende bıldırcın çevirecemKuzu çevircem işte labneli
İşte cnm tırmalama işi sıkıntı oluyor yaCanı çıkar varya sevilmekten.
Tırmalama işi olmazsa kolay olurda ..
Yaramazlar ŕahat durmuyorlarAnam koltuklarda daha yeni alındı cok istiyorum ama
Senden deve bekliyorum benHadi sen söyledin diye itiraf edeyim bende bıldırcın çevirecem