• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Banada geldi :confused: ama ben iki kaşık kullandım biri gizli 2 kutu aldım tarife kullanıcam diye yimedim küflendi dolapta :KK70: eşime diyorum bi tane daha labne alsana diyoki sen kesin hamilesin labne aşeriyorsun yoksa bu kadar labne yemezsin 😂
Gizli kullanma açık açık kullan😂

Öyle yapıcam yazık oldu pınarıma :110:
Kız kuflenirmi bizim çocuklar ikidir akşama çıkarmıyorlar bitiyo bugün akşam üzeri eşim dedi sigara almaya gidelim sanada yürüyüş olur 3 market gezdik gözüm hep labnelerde nasıl bir psikoloji oluşturduysa bende :KK70: :KK70:

Kız kuflenirmi bizim çocuklar ikidir akşama çıkarmıyorlar bitiyo bugün akşam üzeri eşim dedi sigara almaya gidelim sanada yürüyüş olur 3 market gezdik gözüm hep labnelerde nasıl bir psikoloji oluşturduysa bende :KK70: :KK70:
Bende öyle bide her markette yok 😂😂

Banada geldi :confused: ama ben iki kaşık kullandım biri gizli 2 kutu aldım tarife kullanıcam diye yimedim küflendi dolapta :KK70: eşime diyorum bi tane daha labne alsana diyoki sen kesin hamilesin labne aşeriyorsun yoksa bu kadar labne yemezsin 😂
Yazık ya kıyamam adam ne umuyor ya :KK70: :KK70: Anam buzluğa at orada bişi olmuyo 😅

Ben de kara kara 4.hafta yi düşünüyorum aklıma tarif de gelmiyor genel olarak nasıl ayarda alacak başkaları onlara göre basit kaçmasın diye düşünüp duruyorum Pınar psikolojimi bozdu :KK53: :KK8:

Yarışma yüzünden kendi olaylarıma bile akıl yoramıyorum :KK70: :KK70:
Nasılsınız yolunda mı her şey geçen yazdım araya kaynadı çok düsünmeyin oluruna bırakın diye 😊

Ben de kara kara 4.hafta yi düşünüyorum aklıma tarif de gelmiyor genel olarak nasıl ayarda alacak başkaları onlara göre basit kaçmasın diye düşünüp duruyorum Pınar psikolojimi bozdu :KK53: :KK8:
Ben buldum iddaya varım kimsenin aklına bile gelmez hatta beklerim herkes tarifini alsın rahat rahat :kahve:

Cok teşekkür ederim yolunda değil aslında hiç birsey ama gülüşümüzü eksik etmiyoruz ☺
E tabi orası öyle zaman akıp gidiyor üzülsen de geçiyor gülsen de geçiyor.. Allah dermansız dert vermesin Sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde halloluyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Back