- 16 Mart 2019
- 5.739
- 14.698
- 248
Bu işte bir yancılık hissettim yerine mukayyet ol derimYa sen ne güzel topu tutuyorsun Ben atıyorum sen yakalıyorsunGüzel ikli olduk
Eser miktarda var sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu işte bir yancılık hissettim yerine mukayyet ol derimYa sen ne güzel topu tutuyorsun Ben atıyorum sen yakalıyorsunGüzel ikli olduk
Eser miktarda var sanki
1 büyük kutu alsaydınız 4 hafta yeterdi:)Siz 1 kaşık koyunca o 1 yıl yarışmalarda yeteroyyyiii hemen tarifime 2 kasık ayırdım bile Pınar anamız labne babamız
Yapabilen varsa buyursun gelsin:)Bu işte bir yancılık hissettim yerine mukayyet ol derim
Evet o bilmiyor böyle yarışma yapıyoruz inatla diyor niye illa PınarSeninkidemi
Atan iyi ondan adli tıbba kriminal incelemeye göndermek lazimYa sen ne güzel topu tutuyorsun Ben atıyorum sen yakalıyorsunGüzel ikli olduk
Eser miktarda var sanki
Hele dur senin tarife bakıp geleyimAA ben bütün fotolara koyuyorum ama bağğ şindi hakkımı verin
Bulamaz içindeAtan iyi ondan adli tıbba kriminal incelemeye göndermek lazim
Kutuyu değil içindekini koyacaksınızKutu en son sunumda olsa yeter:)AA ben bütün fotolara koyuyorum ama bağğ şindi hakkımı verin
İnatla 400 Gr mindan istiyorum abla daha büyüğüdemi var aşk olsun kuflenmese 2 yıl bile kullanırız biz1 büyük kutu alsaydınız 4 hafta yeterdi:)Siz 1 kaşık koyunca o 1 yıl yarışmalarda yeter
Bizde atıyoruzbence mutfak keskin kuralları olan bir yer değil isteyen damak tadına uyduğu şekilde her yemeği yapabilir biraz kişinin üretkenliğiyle alakalı pudingte olabilir neden olmasın Afyon' da kurban etinden de bir parça atıyorlardı tabi et yenmiyordu ama şifa olsun diye koyarlardı aşurenin tadı farklı oluyor muydu? bence hayır :)
Biz işi biliyoz ama senden kaçmıyor1 büyük kutu alsaydınız 4 hafta yeterdi:)Siz 1 kaşık koyunca o 1 yıl yarışmalarda yeter
Bi arkadaşa bakıp çıkmışAA ben bütün fotolara koyuyorum ama bağğ şindi hakkımı verin
Küfü bile dadlıdır yi gitsinİnatla 400 Gr mindan istiyorum abla daha büyüğüdemi var aşk olsun kuflenmese 2 yıl bile kullanırız biz
Tamam işte ondan 2 şer kaşık kullansan 4 haftada ancak biterİnatla 400 Gr mindan istiyorum abla daha büyüğüdemi var aşk olsun kuflenmese 2 yıl bile kullanırız biz
Ne yazık ki kaçmıyorBiz işi biliyoz ama senden kaçmıyor
Koptum ya çok iyiiiBiz işi biliyoz ama senden kaçmıyor
Daha etiketlemem çatır çuturMinik Duduklu Tencere ne var ne oldu etiketlemissin bıktım sizin labnenizden tarifinizden he soyle bakem
Oo hemde nasilKüfü bile dadlıdır yi gitsin
Ebbek bile bandirtmiyom bitmesin diye sen ne diyonTamam işte ondan 2 şer kaşık kullansan 4 haftada ancak biter