18 olsunlarİkiside yemekte iyiler:)Ama tatlı ilgi alanları:)Kızinda maşallah iş var ama abla bence katılsın yarışmalara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 olsunlarİkiside yemekte iyiler:)Ama tatlı ilgi alanları:)Kızinda maşallah iş var ama abla bence katılsın yarışmalara
güzel olur açılışıda HAbibte ve gazozlariyla yaparizYa kahkaha attımKocam benden şüphe ediyor artık
Aslında iyi fikir:)Bizim siteye artezyen kuyusu kazılacak:)Suyumuzda var
Tamam olurgüzel olur açılışıda HAbibte ve gazozlariyla yapariz
İyi yetiştinHaftaya tarifinde hazırBu tarif taa ilk hafta ki tarifim
Ne demek istediğimi anlamadın sanırımAşk olsun ama
Ama kimse beğenmedi (o biliyor kendini Bana iddialı bişey ver yaaİyi yetiştinHaftaya tarifinde hazır
Vurma kız periye neyse gözlüğün güzelmis affettimBlue_Peri nerdesin gııı
Kendiliğinden omuzlarım oynuyor fark ettim deNe demek istediğimi anlamadın sanırım
O saatte gel al:)Sen 3 gün sonra gelip iddialı tarif istiyorsunAma kimse beğenmedi (o biliyor kendini Bana iddialı bişey ver yaa
Ozaman şimdiden rakib bize ikiside18 olsunlarİkiside yemekte iyiler:)Ama tatlı ilgi alanları:)
Cabığğğ çantasını alsın da gelsin buraaVurma kız periye neyse gözlüğün güzelmis affettim
Yinede fazla şey etme aba böyle bu tür durumlarda olmuyor yaniYani iyi yetiştiriyorum
Nasip bakalım:)Ozaman şimdiden rakib bize ikiside
Bacı bandan kurtulamıyorum kiO saatte gel al:)Sen 3 gün sonra gelip iddialı tarif istiyorsun
Labneli rizottoNapmami istiyorsun
Hayatı her yerden öğrenmeleri lazım:)Malzeme orada,gidin netten bulun yapın diyorumOnlarda puding yapmayıp trileçe,profiterol deniyorlarYinede fazla şey etme aba böyle bu tür durumlarda olmuyor yani
Ban senden kurtulabiliyormu kiBacı bandan kurtulamıyorum ki