Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki spagettiLabneli rizotto
Biri birinden kurtulamıyor belli ama kimBan senden kurtulabiliyormu ki
Yok yok bu çok iyiHayatı her yerden öğrenmeleri lazım:)Malzeme orada,gidin netten bulun yapın diyorumOnlarda puding yapmayıp trileçe,profiterol deniyorlar
Bizi nakavt etmene izin veremem boykot ederim tatlıni kapat konunuKendiliğinden omuzlarım oynuyor fark ettim de
Bir tas indi basıma uyyyyyiiiiBirde özellikle tatlılara labne çok yakışıyor daha çok kullansanız tarifin hakkı verilmiş olsa:)1 kaşık az gerçekten:)
Ben bir köşe de izlerim sizi apılaaaaBizi nakavt etmene izin veremem boykot ederim tatlıni kapat konunu
Ben ortaya koydum kim alırsa artık:)Bir tas indi basıma uyyyyyiiii
Benim kafamada geldi amma az uz biseyde degilki mübarek altin napalim gıdım gidim kullaniyozzBir tas indi basıma uyyyyyiiii
Ben ortaya koydum kim alırsa artık:)
Nedense ben paylaşım yapınca yazdın Tesadüfe bak ki 1 kasık kullanmışımBen ortaya koydum kim alırsa artık:)
Bitmesin diye az kullanıyoruzBenim kafamada geldi amma az uz biseyde degilki mübarek altin napalim gıdım gidim kullaniyozz
Yok ya çoğu öyle:)Pınar bundan sonra gelirse hem resimde(göreceğim) hem tariflerde en az 2 kaşık isteyeceğim:)Nedense ben paylaşım yapınca yazdın Tesadüfe bak ki 1 kasık kullanmışım
He valla koli dagitsa birer pınar bak nasıl kaşık kaşık koyarızBitmesin diye az kullanıyoruz
Yok ya çoğu öyle:)Pınar bundan sonra gelirse hem resimde(göreceğim) hem tariflerde en az 2 kaşık isteyeceğim:)
Yok ya çoğu öyle:)Pınar bundan sonra gelirse hem resimde(göreceğim) hem tariflerde en az 2 kaşık isteyeceğim:)
Bencede. Tariflerle pinar aynı ortamda bulunmuslar sadeceYok ya çoğu öyle:)Pınar bundan sonra gelirse hem resimde(göreceğim) hem tariflerde en az 2 kaşık isteyeceğim:)
Ama krema kullanacağına labne kullansaydın boşa krema almışsın:)Bitmesin diye az kullanıyoruz
Ben Pınar aldığımda koca bey hep ucuzuna gidiyorHe valla koli dagitsa birer pınar bak nasıl kaşık kaşık koyarız
Ya sen ne güzel topu tutuyorsun Ben atıyorum sen yakalıyorsunGüzel ikli oldukBencede. Tariflerle pinar aynı ortamda bulunmuslar sadece
AA ben bütün fotolara koyuyorum ama bağğ şindi hakkımı verinBencede. Tariflerle pinar aynı ortamda bulunmuslar sadece
SeninkidemiBen Pınar aldığımda koca bey hep ucuzuna gidiyor