Sağol canımAllah iyilik versin
İyi sayılırım canım test yaptırdım bekliyorum.Sağlık ocağından aradılar 2 hafta karantinaya alınmışım
Yaa geçmiş olsun abla insallah negatif çıkar. Ailede pozitif vaka olan ve temas halinde olduğunu bildikleri içinde alıyorlar garantinaya , insallah sendeki rahatsızlık sadece griptir insallahİyi diyelim iyi olsun baş ve vücut ağrısı var,belkide grip oldum bilmiyorum.Ama her zamankinden biraz farklıSağol canım sanada geçmiş olsun
Bende seni seviyorum canimCağnimsannnn iyi günde kötü günde her zaman yanı başımızda olan sağdık kaptanim var olasınseni seviyorummm
İnan kim vurduya gittim yaAzıcık uslu olun
Tamam canım çok sağolYaa geçmiş olsun abla insallah negatif çıkar. Ailede pozitif vaka olan ve temas halinde olduğunu bildikleri içinde alıyorlar garantinaya , insallah sendeki rahatsızlık sadece griptir insallah,beni sonuç çıkınca etiketlesin biri arada kaçırıyorum konuları.
Hep öyle olurİnan kim vurduya gittim ya
Cok geçmiş olsun ya kendine dikkat etSağol canım inşaallahŞimdilik çok ağır değilim ama hafiflemiyor.3 gündür böyleyim.
Hep öyle olur
Bide o halinle burda yarışma yönetiyonSağol canım benim
İkinizde yaramazsınız
Yatıyorum canım telefon elimdeBide o halinle burda yarışma yönetiyon ☹ Yorulmuyor musun canm
Biz bugün grup olarak başka yere gideceğiz sen hiç bize gelmebugun nasılsınız ben çok enerjix uyandım daaa bittiniz bugun
Tamam gitmek istemeyenler olabilir yanımda bırak birkaç taneBiz bugün grup olarak başka yere gideceğiz sen hiç bize gelme
Oyy cok teşekkür ederim sende iyiki varsın canımAynen öyle iyi ki varsınız
Kimi istersinTamam gitmek istemeyenler olabilir yanımda bırak birkaç tane