yazıklarım olsunMinik en çok canfebi beğeniyormuş
bağımlılık yapıyo dimiGunaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrgece feneri burda söndürüp şimdi takıma uğramadan ilk buraya gelmem Allah'ım bana neler oluyor
Ben seni tutuyorum eloşumyazıklarım olsun
GünaydınGunaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrgece feneri burda söndürüp şimdi takıma uğramadan ilk buraya gelmem Allah'ım bana neler oluyor
Bugun nasılsınGünaydın
Nerde bu gazozcuuuu herif keleşimi getirrrrGünaydınGazoz etkisini göstermiş
İyi sayılırım canım test yaptırdım bekliyorum.Sağlık ocağından aradılar 2 hafta karantinaya alınmışımBugun nasılsın
Sabah burada uyandın bilmem artıkNerde bu gazozcuuuu herif keleşimi getirrrrbeni kötü emellerine alet etmedi demi o an kendimde degildim
Hadi yaaaİyi sayılırım canım test yaptırdım bekliyorum.Sağlık ocağından aradılar 2 hafta karantinaya alınmışım
Aaaaaa çok geçmiş olsun sonuçlar ne zaman cikar bugün nasılsın benim başımın ağrısı geçti 2 günden sonra şükür dünden beri yokİyi sayılırım canım test yaptırdım bekliyorum.Sağlık ocağından aradılar 2 hafta karantinaya alınmışım
Cok geçmiş olsun abla insallah test sonuclari negatif cikarİyi sayılırım canım test yaptırdım bekliyorum.Sağlık ocağından aradılar 2 hafta karantinaya alınmışım