İnşaallah canımHadi yaaa
İnşaallah negatif çıkar. Eşin, çocuklar nasıllar?
Geçmiş olsun ablacım inşallah sonuç negatif çıkarİyi sayılırım canım test yaptırdım bekliyorum.Sağlık ocağından aradılar 2 hafta karantinaya alınmışım
Aaaaa kimleri goruyorummmmmm çağnımmmm kaptanim gelmisssssssNe duymamam gerekiyordu cok gec artik
İyi diyelim iyi olsun baş ve vücut ağrısı var,belkide grip oldum bilmiyorum.Ama her zamankinden biraz farklıAaaaaa çok geçmiş olsun sonuçlar ne zaman cikar bugün nasılsın benim başımın ağrısı geçti 2 günden sonra şükür dünden beri yok
Sağol canım benim inşaallahCok geçmiş olsun abla insallah test sonuclari negatif cikar
Sağol canım inşaallahGeçmiş olsun ablacım inşallah sonuç negatif çıkar
Gunaydınnnnn canın yiyimmmGünaydın
Gece buradan çıktı sabah gözünü burada açtıNe duymamam gerekiyordu cok gec artik
Gece buradan çıktı sabah gözünü burada açtı
Grip gibi geçiren de varmış ins Allah negatif çıkar tam terside olsa bizim akrabalar evde atlattilar ins Allah en hafif şekilde gelip geçer canımİyi diyelim iyi olsun baş ve vücut ağrısı var,belkide grip oldum bilmiyorum.Ama her zamankinden biraz farklıSağol canım sanada geçmiş olsun
Azıcık uslu olunGünaydın hanımlar 1. Yarışmaya yetişemesem de 2. Ye yetiştimbugün yapıp aradan cıkcam ban yemeden
Kaptanimmmm ben killendim artık takıma ihanet ettim yüzünüze bakamam ben artık burdan çıkamam
Gazoz mu icirdiniz
Sağol canım inşaallahGrip gibi geçiren de varmış ins Allah negatif çıkar tam terside olsa bizim akrabalar evde atlattilar ins Allah en hafif şekilde gelip geçer canım
Bahanemizde hazırKaptanimmmm ben killendim artık takıma ihanet ettim yüzünüze bakamam ben artık burdan çıkamam
Olsun birsey olmaz sen gel her zaman takimaKaptanimmmm ben killendim artık takıma ihanet ettim yüzünüze bakamam ben artık burdan çıkamam
Allah iyilik versinİnşaallah canımOnlar iyiler
Cağnimsannnn iyi günde kötü günde her zaman yanı başımızda olan sağdık kaptanim var olasınOlsun birsey olmaz sen gel her zaman takima