Holdingi vardı yaO kim kız
Sabanciyla akrabalık varmiydı
Yaşı tutmuyorO kim kız
Siteyi verin demedim onu zamanla isterim bekle sende yaSende çok şey istiyon gazozu çok kaçırmışsın
Koliyle pınar labne aldigina göre Sakıp Sabancı nın veliahtı sen zannettimO kim kız
O kadar iş yaprım ablacık yorulmadım şimdi hissetttim yorgunlugumu oturdum çok şükürAblalarin yorgun savaşçısı
Dinlendin mi kuzum.
Bu mu iyilik.Aman sana da iyilik yaramıyor
Gazoz ikram edecektimBu mu iyilik.
Sahte hocaları geçtin
Bir gazoza neler istiyorsun
Ay ne güzel darısı bize biz de gideriz inşallah buralardan şöyle iç anadoluya doğruGorumcem orda ogretmendi viransehirde yanina gelmistik evi vardi kaldik rahat rahat simdi bu sene istanbula atandi dahada gelmeyiz heralde :) ama olursa neden olmasin teşekkürler:)
Oturmayinca hissetmiyoruz hep aynıyız. Yarına çok güzel bir güne uyanirsin inşallah. Başka bir iş çıkarma bak. Dinlen güzelceO kadar iş yaprım ablacık yorulmadım şimdi hissetttim yorgunlugumu oturdum çok şükür
Tabi tabiGazoz ikram edecektim
Nasıl uygun görürsenizHangi bölüm olduğunu sormama gerek yok
Hoş geldin ablaOturmayinca hissetmiyoruz hep aynıyız. Yarına çok güzel bir güne uyanirsin inşallah. Başka bir iş çıkarma bak. Dinlen güzelce
Sabah kahvaltıya misafirim var poğaça yapacagımOturmayinca hissetmiyoruz hep aynıyız. Yarına çok güzel bir güne uyanirsin inşallah. Başka bir iş çıkarma bak. Dinlen güzelce
İçiniz fesatTabi tabi
4 yil kaldi geldi darisi aize istedigniz yere gidebilirsiniz insallah:)Ay ne güzel darısı bize biz de gideriz inşallah buralardan şöyle iç anadoluya doğru