Kız kutuyu sakla bi dahaki sefere yine kullan içine beyaz peynir koy kutusu bile para onun delimisinAbla ozaman itiraf edeyim ben aslında unutmuştum koymayı o yüzden sondan iki fotoğrafta vardıbu sefer öyle olucak söz
GazozcularNe çıktı labneli tarifler grubun adı
Hahaha çok iyidi buKız kutuyu sakla bi dahaki sefere yine kullan içine beyaz peynir koy kuyusu bile para onun delimisin
Yanlış anlayanlar da vardı yaAdımız çıktı
İnşaallah canımTamamdır inşallah bir engel olmazsa yarın açarım konumu
Tövbe EstağfurullahYanlış anlayanlar da vardı yasanki hepimiz Coskun
İnsanların içi yanmış yani gazoz vermişiz çok mu müessesenin ikramıGazozcular
Büyük markette eşim bulamamış şok dan almış anam 16 küsür TL üstünü tamamlar proluk alırdımSatışları sayemizde arttı
2020 de 12 kategori yaptık,yapacağız :)Hahaha çok iyidi bu
İçinizdeki çıkıveriyor yavaş yavaş bastırılmış duygularınızYanlış anlayanlar da vardı yasanki hepimiz Coskun
Allah razı olsunİnsanların içi yanmış yani gazoz vermişiz çok mu müessesenin ikramı
Halbuki biz gayet mazbut kızlarızTövbe Estağfurullah
Anam bu benden de beter abovvvİnsanların içi yanmış yani gazoz vermişiz çok mu müessesenin ikramı
Değil mi yaBüyük markette eşim bulamamış şok dan almış anam 16 küsür TL üstünü tamamlar proluk alırdım
Bastıramıyorum,tasiyorİçinizdeki çıkıveriyor yavaş yavaş bastırılmış duygularınız
Yani bende proluk var bir zahmet bu klube verdigim emege karşı bir editörlük alırımAllah razı olsun
MantikliBüyük markette eşim bulamamış şok dan almış anam 16 küsür TL üstünü tamamlar proluk alırdım
Haaa işte rahatla öyleee bana orjinal olun şöyleBastıramıyorum,tasiyor