Seni görünce istemsiz gülüyorum küçük Emrah'ın emmisiiiiidiger topiklere bir bakayım geliyorum
O neydi gızzzzz
AhhGeç geldin gülümOysa çoktan veri buralardaydın ama uzak duruyordun
Evde sinek vardı kuzum yine ne boceklenmis bulamadim. Rafları çekmeceleri elden gecirdim. Okulda toplantı sonra ders vardı. Bir arkadaşın doğum gününe gittim eve bir geldim oturunca yorulmuşum bayağı dedim.Sabah kahvaltıya misafirim var poğaça yapacagımabla evde iş biter mi bitmez sen neler yaptın neden yorgunsun
Varlıgım Türk varlıgına armangan olsunSeni görünce istemsiz gülüyorum küçük Emrah'ın emmisiiiii
Urganikkk hemidee su katılmamışO neydi gızzzzz
Yeni keşfettin gecen sene gelseydşn beni bulamazdınAhhablacım uzak durmak değilde nasıl görmedim bende bilmiyorum meğerse bütün güzellikler burdaymış
Belki tanıyorum ama hatırlamıyorumdurHoldingi vardı ya
Geç olsun güç olmasınAhhablacım uzak durmak değilde nasıl görmedim bende bilmiyorum meğerse bütün güzellikler burdaymış
aynen abla yaaa valla bitmiyor..ömrüm gittiEvde sinek vardı kuzum yine ne boceklenmis bulamadim. Rafları çekmeceleri elden gecirdim. Okulda toplantı sonra ders vardı. Bir arkadaşın doğum gününe gittim eve bir geldim oturunca yorulmuşum bayağı dedim.
Ha bir de yarına yemeklik köfte harcı hazırladım dolapta yarın kurstan gelince pişirecegim.Dedigin gibi evde iş bitmiyor canım ama biraz zaman ayırabiliriz kendimize yine de...
Sen ve gazozun bile muhteşem okadar diyeyim gazozcuğumYeni keşfettin gecen sene gelseydşn beni bulamazdın
Aynen öyle ablacım burası bana çok şey kattıGeç olsun güç olmasın
Daha yeni başladıkAynen öyle ablacım burası bana çok şey kattı
Güzel soru