Tamam her zaman beklerim canimTamam bu hafta evde cok fazla yenmesi gereken karbonhidratlar var atmak istemiyorum haftaya geleyim hem motivasyonumuda toplarım yazarim sana :)
Demek karabukte var
İyi sevindim :) cok gezilecek yerlerde var aslinda tabi dogal yerler yaylalar falan bilirsin zaten :) merkez kucuk ama baskada oturulacak pek yer yok tabi kucuk sehir :)Evet 3 Yıl kaldım Çayelinde son sene farabi ile memlekete geldim
İkinci öğretim okudum ilçede ve hiç öyle zorlanmadım yani tutuculuk hissetmedim insanları da çok mert idi babam hala apart müdürümüz le telefonlaşır. Rize merkeze gezmeye falan giderdik gayet güzel geçti 3 yılım
Bende yarattigi etki oYok oyle degil lastik gibi ceke ceke yiyosun sert hamur
Afiyet olsun canımIyiyim canım çok şükür sofrayı kurdum eşimi bekliyorum
Goruntu istah acici degil biliyorumda sadece koye gidince yedigimiz icin kiymetli heraldeBende yarattigi etki o
Teşekkür ederim canımcımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımcım
Sen nasılsın canımrica ederim canım
Goruntu istah acici degil biliyorumda sadece koye gidince yedigimiz icin kiymetli heralde
Şükür canım,ben de iyiyimSen nasılsın canım
Bu nedirEki Görüntüle 2686821 bundan yedin mi?
kavanoz domatesler bitti sonunda turşular soslar da bitti evi de temizledim şimdi ben kendimi yıkıyım kim yıkar beni
Oh maşallah
kavanoz domatesler bitti sonunda turşular soslar da bitti evi de temizledim şimdi ben kendimi yıkıyım kim yıkar beni