Bende iyiyim canım. Çocuklarla ev haliİyiyim,sen nasılsın?:)
Allah iyilik versin canım,kolay gelsinBende iyiyim canım. Çocuklarla ev hali
:)Bende iyiyim canım. Çocuklarla ev hali
Merhaba ,hoşgeldinMerhabaaaaetiket için teşekkür ederim @Jenna16
Ne var ne yok hanımlar iyisinizdir inşallah
Senin mayisman normalYemek yedik mayıştım
Bizim burda yok,çok sert gibi duruyor, öyle mi?Bu simitten yöresinde olan varmi :)Eki Görüntüle 2686820
Çayelinde üni okurken yerdim duygulandım yaaBu simitten yöresinde olan varmi :)Eki Görüntüle 2686820
Evet sert lastik gibi diyeyim biz cok severiz rizeden gelirken getirdim bir sürü merak ettim baska yerlerdede yapiyolarmi acaba diye :)Bizim burda yok,çok sert gibi duruyor, öyle mi?
Ben de daha iyiyim şükür ilaçların son günü bugün ama koku tat gelmedi daha onu bekliyorum 4 GözleMerhaba ,hoşgeldinrica ederim ,senin etiket olmadi ama Ben iyiyim,sen nasılsın?
Aaa sen rizedemi okudun guzel gecmismiydi ordaki zamanin bazilari tutucu falan diye sevmiyor bizimÇayelinde üni okurken yerdim duygulandım yaa
Bisey soyliycem moralin bozulmasin ama annem atlatali bir ay falan oluyor hala daha koku alamiyor zamanla duzelecekmis oyle diyolarBen de daha iyiyim şükür ilaçların son günü bugün ama koku tat gelmedi daha onu bekliyorum 4 Gözle
Hemen gelsin inşallah canımBen de daha iyiyim şükür ilaçların son günü bugün ama koku tat gelmedi daha onu bekliyorum 4 Gözle
Iyiyim bende canim birde klavye sorunu yasamasam daha guzel olacak herseyİyiyim canım şükür,sen nasılsın?
Takima gelebilirsin tabiki canim bizim takim az kalabalik ama kararli olman acisindan buyuk katki saglayacaktirZipzip- hanim benimde kilo vermem lazim acaba araniza gelsemmi :) online diyetmi alsam diyorum kararli olup vazgecmemek icin ne yapabilirim :)
Buna benzer bir simidi yillar önce karabükte yemistim :)Bu simitten yöresinde olan varmi :)Eki Görüntüle 2686820
Galetanin yuvarlak hali gibi :))Evet sert lastik gibi diyeyim biz cok severiz rizeden gelirken getirdim bir sürü merak ettim baska yerlerdede yapiyolarmi acaba diye :)
Evet 3 Yıl kaldım Çayelinde son sene farabi ile memlekete geldimAaa sen rizedemi okudun guzel gecmismiydi ordaki zamanin bazilari tutucu falan diye sevmiyor bizim
Oralari :))
Tamam bu hafta evde cok fazla yenmesi gereken karbonhidratlar var atmak istemiyorum haftaya geleyim hem motivasyonumuda toplarım yazarim sana :)Iyiyim bende canim birde klavye sorunu yasamasam daha guzel olacak hersey
Takima gelebilirsin tabiki canim bizim takim az kalabalik ama kararli olman acisindan buyuk katki saglayacaktir
Aylik hedeflerimiz,takim ici yarislarimiz var
Buna benzer bir simidi yillar önce karabükte yemistim :)
Yok oyle degil lastik gibi ceke ceke yiyosun sert hamurGaletanin yuvarlak hali gibi :))