- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Ahhhh bilsen bende neler çekiyorum bozmak için ama olmuyor olmuyor eloşumbozun bunu da yaa sevmedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh bilsen bende neler çekiyorum bozmak için ama olmuyor olmuyor eloşumbozun bunu da yaa sevmedim ben
Şimdi yeni gelenlere veriyorum.Bu seferde biraz duygusal davrandım:)Ama sana bayılıyorumBunu belirtmek istedim:)oyumu ona vermiyorum
Sebep???
Yok canım inanmammmBenim kadar ağır olamazsın
Bunlar nasıl arkadaş,nasıl kanka bir oy vermiyorlarhani nerde,ben niye göremiyorum ben kendimiz değil miyim,neden bana vermiyolar
işte bana verseydin o iş bitmişti,şimdi çok beklersinNevreste 1.Hafta oyladığım ürünler kazanmış
Bugünkü yarışmada da oyladiklarim iyi durumda
Artık pro üyelik kazanmam lazım
Kıyamam sen sabaha kadar devam et
3 oy alırsan pro üye değillerse kesin onlar alırişte bana verseydin o iş bitmişti,şimdi çok beklersin
Benide söylesene medine dilencisi olarak@Kazen abi oy veren arkadaşlar pro üyelikler ne zaman açıklanacak onu bekliyorlar:)Buradasın biliyorum:)
Yaaa üzgün attı hep dayanamadımKıyamam sen sabaha kadar devam et
Vallahi öyleYok canım inanmammm
Tesekkir ederimŞimdi yeni gelenlere veriyorum.Bu seferde biraz duygusal davrandım:)Ama sana bayılıyorumBunu belirtmek istedim:)
Teşekkürler favorilerime ekledimYaaa üzgün attı hep dayanamadım
işte bana verseydin o iş bitmişti,şimdi çok beklersin
Aaa
Kiz butun harfleri yaptinda tek tek isim mi yaziosun
desene yakın zamanda bana oy görünmüyorOy demeyin, nevros 40 kusur katılıyorum anca 1-2 Oy vermiştir o da yakın zamanda