- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Uuuf amma ağladın yaduyanda gerçek sanacakişte kötü günde bunları hatırlamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuuf amma ağladın yaduyanda gerçek sanacakişte kötü günde bunları hatırlamak lazım
yeşile de boya şansın artsınEki Görüntüle 2690081
Bunuda konuma yukleyip geleyim
Kazen'e söyleyeyim kendim oy verince 10 seçenek koyup değiştireyimOy demeyin, nevros 40 kusur katılıyorum anca 1-2 Oy vermiştir o da yakın zamanda
Kuzu u harfi yok giii yarın bı u yapayim atayım sana cigeriiiimBen deminden beri şaşırdım atıyorum beni takan yok Blue_Peri
Ya bugün çok güldük başımıza iş gelmesinyeşile de boya şansın artsın
millet 2 harf yazmış hava atıyo bide
Demi abla halt etmişleryeşile de boya şansın artsın
millet 2 harf yazmış hava atıyo bide
1 yaşında ebbek demeyi biliyordun demi eloş kıymetini bilmiyorlar işte sen takıma geri dön ben senin yerine yarişırim sende bana oy ver sondan 1. Olayımsen hep millete bayıl zaten
41 yaşındayım 40 yıllık yarışmacıyım daha bana bi oy bile vermedin
ateşler yaktım,dumanlar tütettim bana mısın demedi hatun
güldüğüme bakma tinirliyim şuan
Beğenmedim atFarkettim
kız ben cennanın fotoyu çok kıskanıyprum,bana da sen yazsana koyayımTüm harfler yok malesef
Oylama sıkıntısiKız sen bu işi sevdin, hobi mi edindin kendine
aaaaa takımda senin eline su dökemem gülüm maşşallahın var1 yaşında ebbek demeyi biliyordun demi eloş kıymetini bilmiyorlar işte sen takıma geri dön ben senin yerine yarişırim sende bana oy ver sondan 1. Olayım
Yazayım abla sanada yazayımkız ben cennanın fotoyu çok kıskanıyprum,bana da sen yazsana koyayım
Bir legen hamur yetmez
Ben yardım.ederimBir legen hamur yetmez
kız ben cennanın fotoyu çok kıskanıyprum,bana da sen yazsana koyayım
Çenem agrıdı, kis kis gülmekten. Evdeki herkes uyudu. Sesimde çıkaramıyorumYa bugün çok güldük başımıza iş gelmesin
Çok teşekkür ederiz.Bıktım labneli tarif etiketinizden.Ben labneli tatlardan hoşlanmıyorum.
Peki,bihter pekisiKuzu u harfi yok giii yarın bı u yapayim atayım sana cigeriiiim
Senide mi göz ardı edeyimSana herşey müstehak
Baksana istek bile geliyor keşke tüm alfebeyi yapsaymisimTek tek yazinca alfabeyi cikarmis dedim