- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Dosya gizliliği vardiNiye banada demediniz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dosya gizliliği vardiNiye banada demediniz ki
Kocam polis gerekirse bakarız Bir TC versin tüm kuzenleri ortaya dökerGBT mi baktiniz gızzzzz
Neler dönüyor, hiç haberimiz yokOooo daha neler neler var , full 1.labne ve 2.lab e arasında mekik dokundu
Aynen süperdiGüzel giriş yaptım ama kabul et
Yok birde 2.oy verip riske mi atsınlarOy verenler ikinci oy hakkini kullanmismi sadece 1oymu kullanmışlar acaba
Çok detaya girmeyelim ne de olsa 1. olmadı:)Neler dönüyor, hiç haberimiz yok
Önceki yarışmada da yapmış mı?
Neler dönüyor, hiç haberimiz yok
Bak bu külliyen yalan burdan 1 oy bile gelmedi bana oylama bitsin kalayliycam hepinizi durun sizYarışmaya aramıza kolay eleman almıyoruz sağlam olması lazımSonra diyorlar siz kendiniz yarışıp,kendiniz oyluyorsunuzDoğru,dürüst insan bulmak kolay mı
Bak bunu düşünmedimSeni aramıza alalım bundan sonraOy verenler ikinci oy hakkini kullanmismi sadece 1oymu kullanmışlar acaba
En az 15 kuzen akraba var sen say, tekirdag-i cemiyet kurmuş burada sitenin yemek bölümünü ele geçirecekNeler dönüyor, hiç haberimiz yok
Çok detaya girmeyelim ne de olsa 1. olmadı:)
Malesefayıp ya bir yarışma için bunları yapmak
Şu paddesi gerimi eksek o toprak kuruyaydiÇok detaya girmeyelim ne de olsa 1. olmadı:)
En az 15 kuzen akraba var sen say, tekirdag-i cemiyet kurmuş burada sitenin yemek bölümünü ele geçirecek
Ya inan arkadaşımız diye hiç vermiyoruz.Bak bu sefer cantanem e destek olunmuş olabilir onu bilemem:)Ama normalde beğendiklerine verirler:)Sen yenisin falan diye değil:)Bak bu külliyen yalan burdan 1 oy bile gelmedi bana oylama bitsin kalayliycam hepinizi durun siz
MaşallahEn az 15 kuzen akraba var sen say, tekirdag-i cemiyet kurmuş burada sitenin yemek bölümünü ele geçirecek
Yok canım bugün 4-5 taneydi:)Maşallah
Oylarımız da kafa kafaya gidiyordu
Sıfırlayalım mı aplautanmadan hala 2 diyür
Minik diyette ayarını bozma yeni başladı zatın zor ikna oldu