• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
Ya inan arkadaşımız diye hiç vermiyoruz.Bak bu sefer cantanem e destek olunmuş olabilir onu bilemem:)Ama normalde beğendiklerine verirler:)Sen yenisin falan diye değil:)
Bir şeyler bazen çok ağır basıyor:)
bak mesela ikidir evva ahire veriyorum oyları
Kendisiyle pek muhabbetim falanda yoktur
Ama tarifleri bana hitap ediyor🤤

bak mesela ikidir evva ahire veriyorum oyları
Kendisiyle pek muhabbetim falanda yoktur
Ama tarifleri bana hitap ediyor🤤
Aynen bazen oluyor:)
Ya bazılarının tarifleri çok ilgimizi çekebiliyor:)
Yanlış anlamayın 2 seferdir S Sabr-Sukur-Dua nın tariflerine bayılıyorum ama oyumu ona vermiyorum:70:Ya belli olmuyor ilgimiz nereye kayıyor:)

Ya inan arkadaşımız diye hiç vermiyoruz.Bak bu sefer cantanem e destek olunmuş olabilir onu bilemem:)Ama normalde beğendiklerine verirler:)Sen yenisin falan diye değil:)
Bir şeyler bazen çok ağır basıyor:)
Tartıda bende ağırım N Nana bile öyle diyo :KK70::KK70:

Yanlış anlamayın 2 seferdir S Sabr-Sukur-Dua nın tariflerine bayılıyorum ama oyumu ona vermiyorum:KK70:Ya belli olmuyor ilgimiz nereye kayıyor:)

seninkisi benim örneğimin tersi oldu😂😂😂
Doğrular nitelikte olmadı😂😂😂

Yarışmaya aramıza kolay eleman almıyoruz sağlam olması lazım:KK70:Sonra diyorlar siz kendiniz yarışıp,kendiniz oyluyorsunuz:KK70:Doğru,dürüst insan bulmak kolay mı :sampiyon:
hani nerde,ben niye göremiyorum :KK45: ben kendimiz değil miyim,neden bana vermiyolar :D

Yanlış anlamayın 2 seferdir S Sabr-Sukur-Dua nın tariflerine bayılıyorum ama oyumu ona vermiyorum:KK70:Ya belli olmuyor ilgimiz nereye kayıyor:)
oyumu ona vermiyorum
Sebep??? :eek:

Back