- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Biz ki bu yollarda ne emekler verdikZafer biizimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ki bu yollarda ne emekler verdikZafer biizimdir
Yarışmaya aramıza kolay eleman almıyoruz sağlam olması lazımSonra diyorlar siz kendiniz yarışıp,kendiniz oyluyorsunuzDoğru,dürüst insan bulmak kolay mıTekirdaglilari bilmemek mümkün mü yaşları bile aklımda,22, 27, 32 ve 44 de vardı galiba
Hayırlısı canım sohbetin yeterkendimi hazır hissetmiyorum
Hatunlar fena korkutuyorlar beni
Bir Tekirdağ muhabbeti vardı. Şiirler havada uçtu da hiç aklıma gelmedi vallaTekirdaglilari bilmemek mümkün mü yaşları bile aklımda,22, 27, 32 ve 44 de vardı galiba
AynenBiz ki bu yollarda ne emekler verdik
Minik olayı bilmiyor benimle Manisa'yı yarıştırdıBir Tekirdağ muhabbeti vardı. Şiirler havada uçtu da hiç aklıma gelmedi valla
Arkanız ne sağlam düşününBir Tekirdağ muhabbeti vardı. Şiirler havada uçtu da hiç aklıma gelmedi valla
Valla sonra yapayım sanada ciceeem buseferlik böyle olsunHani bize yok muu
Bizim başımız kel mi
Hani bize
Tekirdağ üzümü aklımda kaldı.Minik olayı bilmiyor benimle Manisa'yı yarıştırdı
Üzümunden girdik ,akrabasından çıktık beya sen ne diyorsunBir Tekirdağ muhabbeti vardı. Şiirler havada uçtu da hiç aklıma gelmedi valla
Dağlara taşlara,hamurlara verdi kendiniYarışma stresine girdi canımaaaaaa ağla dök içini çekinme
SendeeeeeeeeÇok sağol canım ya çok tatlısın
Ya aslında kukrim ortaya attıBenimde fırsat elime geçtiTekirdağ üzümü aklımda kaldı.
İlginç eleman Tekirdağ ondan aramıza sızmış demek
Sagol canımValla sonra yapayım sanada ciceeem buseferlik böyle olsun ☹
Oy verenler ikinci oy hakkini kullanmismi sadece 1oymu kullanmışlar acabaTekirdağ muhabbetine katılan herkes biliyordu
Oooo daha neler neler var , full 1.labne ve 2.lab e arasında mekik dokunduBir Tekirdağ muhabbeti vardı. Şiirler havada uçtu da hiç aklıma gelmedi valla
Niye banada demediniz kiÜzümunden girdik ,akrabasından çıktık beya sen ne diyorsun
GBT mi baktiniz gızzzzzTekirdaglilari bilmemek mümkün mü yaşları bile aklımda,22, 27, 32 ve 44 de vardı galiba
Güzel giriş yaptım ama kabul etYa aslında kukrim ortaya attıBenimde fırsat elime geçti
Tekirdağlıları seviyoruz lafımız yokÜzümunden girdik ,akrabasından çıktık beya sen ne diyorsun