YaaaaaaSen ona bakma çok güzel olmuş ben seni tutuyorum oyum sana
Adına hamurlar acılıp yazıldı, sende haklısın şimdi.İşte kıymet bilmez Nana
Iyi ki bir doğruları söyleyip şişko dedikSen ona bakma çok güzel olmuş ben seni tutuyorum oyum sana
Vatan 24 mekan 25 = 7/24 kk da yaşıyorumSenin şive tanıdık geldimemeklet nire
Hee karıştır çorba yap labneliAdına hamurlar acılıp yazıldı, sende haklısın şimdi.
(Ortalık karıştıran smile)
1 Gr et bin ayıp örter derdi ninemmmmIyi ki bir doğruları söyleyip şişko dedik
Labne tuzumuz biberimiz oldu. Herşeye yakışır PINAR LABNEHee karıştır çorba yap labneli
Kız nohutlu tarhanaya koydum daha ne olsun geçen yarismadaLabne tuzumuz biberimiz oldu. Herşeye yakışır PINAR LABNE
Az reklam yapalım
Zeki Müren de bizi görecek miLabne tuzumuz biberimiz oldu. Herşeye yakışır PINAR LABNE
Az reklam yapalım
Yakında çay diye demleyip içmezsen bende neyimKız nohutlu tarhanaya koydum daha ne olsun geçen yarismada
Yapınca oluyor demek kiKız nohutlu tarhanaya koydum daha ne olsun geçen yarismada
Bı o kaldı zaten onuda yaparsak tamamdır gözümüz açık gitmeyizYakında çay diye demleyip içmezsen bende neyim
Oldu vallaYapınca oluyor demek ki
Labne labne olali boyle eziyet görmedi oda istemezdi bu yola düşmekYapınca oluyor demek ki
Hepizin derdi aynı bacım bizde bu saçları degirmende ağartmadıkYa bu boyna oylama yapiyoruz ama bi turlu sansli uye olamadik
HatırlamıyorumBı o kaldı zaten onuda yaparsak tamamdır gözümüz açık gitmeyiz
Oldu vallasen napmistin
Yeminle bizi kekliyorlar arkadaş yavHepizin derdi aynı bacım bizde bu saçları degirmende ağartmadık