- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Kötü yola düşmüş gibi konuşma. Yolu bahtı açık olsun labnenin arkasında dağ gibi Kk varLabne labne olali boyle eziyet görmedi oda istemezdi bu yola düşmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü yola düşmüş gibi konuşma. Yolu bahtı açık olsun labnenin arkasında dağ gibi Kk varLabne labne olali boyle eziyet görmedi oda istemezdi bu yola düşmek
İkincilik için çekişiyoruzİkincilik icin yarisiyorum birinci ayrildi gitti
Neyseki ikinciye bisey vermiyolar o yuzden kardes kardes cekisiyoruz dimiİkincilik için çekişiyoruz
AynenNeyseki ikinciye bisey vermiyolar o yuzden kardes kardes cekisiyoruz dimi
Cin gibi telefona bakıyor ben uyurum o uyuöazUyku ilacı ver evde olduğu günler
Teşekkür ederim1.hariç , diğer tariflerin oyları çok yakın, tarifler ve sunumlar çok iyiydi, adil bir oylama oluyor 1.giden tarif zaten çok güzel ve şirin bir tarifti, ben de oyumun birini ona vermiştim, o da sonuna kadar hakediyor aldığı oyları
Hatırlamıyorum
Magnolia dan sonra ilk kez katılıyorum labneye baya oldu
Tarifini paylaştığın günden beri 1 oyumu bu tarife veririm diye düşünüyordum, oylama başlayınca da kararım değişmedi ama diğer oy veremediğim kişilerde de aklım kaldı, 5 oy hakkı olsaydı keşkeTeşekkür ederim
Bak aslında beğenmedim attı falan ama baya beğenmişBaya güzel olmuş
Bu sefer umutluydumŞeytanın bacağını kircan busefer
Çok Sagol canımTarifini paylaştığın günden beri 1 oyumu bu tarife veririm diye düşünüyordum, oylama başlayınca da kararım değişmedi ama diğer oy veremediğim kişilerde de aklım kaldı, 5 oy hakkı olsaydı keşke
Naz yapıyor olmasınBak aslında beğenmedim attı falan ama baya beğenmiş
Senin tarifin çok güzeldi zaten sunum harika normal bu kadar oyÇok Sagol canım ❤
Evet, bencede herkes çok güzel tarifler sunumlar yaptı. Bu kategori baya keyifliydi. Herkesin emeğine saglık :)
Siiit sakiiin umudunu kaybetme bak ben bazi sponsor yarışmaları hariç 20 kez katilisim olcak bende çok bekledim zamanındaBu sefer umutluydum
Aynen aynennn kerataNaz yapıyor olmasın