- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Bol şanslarBakıcaz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şanslarBakıcaz artık
Düşünüyorum şuan evet beni kaybetmek üzere gonyaKütüğü aldır bacım,istikamet Tekirdağ
İlaç neyim katar hazirmisin onaAma ben @HAbibte nin ellerinden içmek istiyorum
Manisa halkı arkamda değil baksana necedeyim boyle hayatı bırakacağım kollarına kendimiİlaç neyim katar hazirmisin ona
Kazan mübarek ola o vakit gittiğin yerlerden kart neyim yolla iyim diyeManisa halkı arkamda değil baksana necedeyim boyle hayatı bırakacağım kollarına kendimi
Ohoooo hemen şikayet ediyorum seni, oy istemek yasakBana eş dostta vermedi bı evva virdi burdan eşime dostuma tüm gonya halkına sesleniyorum
Litfeeeen orayı buraya karistirmayalimOhoooo hemen şikayet ediyorum seni, oy istemek yasak
Sen misin bana menemende hemen çevir kazı diyen
Oy verselerdi ,kendileri kaybettiDüşünüyorum şuan evet beni kaybetmek üzere gonya
Çok pis gücendim onlaraOy verselerdi ,kendileri kaybetti
bence yine olmayacakC A N O bence bu sefer olacak
Görürsünbence yine olmayacak
Sus şimdi 3 kere şikayet ederim,Litfeeeen orayı buraya karistirmayalim
Yalan didiysem ne oliiiim yalanmiydi hiiiiiçevirmedin mi gazi
GörelimGörürsün
Bence de olacak, iddiaya var misinbence yine olmayacak
Sende iyiki varsın canımÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Moralim bozuktu biraz böyle esprili muhabbetinizi okuyunca iyi hissettim kendimi
Seviyorum sizi
Nevreste
Elalis
Jenna16
Evva
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O
Etiket yapmayı unuttuklarım var kullanıcı adlarını tam yazamadığım için çıkmayanlar ama hepinize teşekkür ediyorum buradaki sıcak samimi ortam için gerçekten
Sen de iyi ki varsınÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Moralim bozuktu biraz böyle esprili muhabbetinizi okuyunca iyi hissettim kendimi
Seviyorum sizi
Nevreste
Elalis
Jenna16
Evva
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O
Etiket yapmayı unuttuklarım var kullanıcı adlarını tam yazamadığım için çıkmayanlar ama hepinize teşekkür ediyorum buradaki sıcak samimi ortam için gerçekten
Sen de iyi ki varsınÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Seviyorum sizi
Nevreste
Elalis
Jenna16
Evva
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O
VarımBence de olacak, iddiaya var misin
Bizde seni seviyoruz ki öğretmenim .Ne yapalım dünya telaslariniz içinde arada böyle olmak da gerekiyor deşarj oluyoruz hep birlikteÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Seviyorum sizi
Nevreste
Elalis
Jenna16
Evva
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
C A N O